Update articol:
Colocviile Piața Financiară Florin Petria

În urma unui vot acordat de 60 de analiști din piața financiar-bancară, Adina Ardeleanu, membru fondator financialintelligence.ro, a obținut trofeul “Master pentru Jurnalism Economic”

Adina Ardeleanu, membru fondator financialintelligence.ro, a primit, recent, în cadrul  Colocviilor Piața Financiară Florin Petria,  Diploma “Master pentru Jurnalism Economic”, cel mai important premiu din cadrul premiilor acordate. 

Norel Moise, redacor șef Piața Financiară, a spus:  “Premiul Master pentru Jurnalism Economic este acordat întotdeauna jurnaliștilor cu peste 10 de ani experiență. A fost cel mai disputat trofeu, la această ediție”.

Adina, care a mai câștigat în trecut un premiu la altă categorie în cadrul  Colocviilor Piața Financiară Florin Petria, a fost aleasă acum  în urma unui vot dat de 60 de personalități din piața financiar-bancară, obținând cel mai bun punctaj.

De-a lungul carierei, Adina a fost premiată pentru articolele dedicate pieței financiare, atât de Asociația Brokerilor din România, de alte instituții de prestigiu din țară,  cât și de Bursa de Valori din Polonia.  

Absolventă de ASE, Adina a urmat cursuri de jurnalism economic ținute de Thomson Reuters, la Londra și Frankfurt, dar și de The Fund for American Studies (TFAS), la Praga.

 

Premianții Colocviilor “Florin Petria” pentru jurnalism economic, alături de Norel Moise, redactor șef Piața Financiară: 

 

 

 

BVB | Știri BVB

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (25/05/2022)

Majorarea cu 24,5% din luna iunie a salariilor angajatilor societatii

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (25/05/2022)

Numire administrator neexecutiv provizoriu

PREBET SA AIUD (PREB) (25/05/2022)

Decizia ASF nr. 634/25.05.2022 - aprobare amendament document oferta publica de preluare obligatorie

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014