Update articol:

Incendiul de la fabrica de produse din ţiţei de la Inoteşti a fost lichidat; MS: Cei doi pacienţi răniţi la Inoteşti întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arşi

Incendiul care a cuprins, luni seară, o hală a unei fabrici de produse din ţiţei aflată în comuna Colceag, satul Inoteşti, a fost lichidat după o intervenţie de peste două ore a pompierilor, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

În urma evenimentului, doi bărbaţi de 53 şi, respectiv, 59 de ani au suferit arsuri grave, aceştia aflându-se în prezent la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Cei doi nu se aflau în hala afectată de incendiu, ei fiind răniţi în timp ce încercau să stingă focul.

Medicii de la UPU Ploieşti lucrează în prezent la stabilizarea celor doi pacienţi ajunşi în Spitalul Judeţean de Urgenţă după incendiul de la Inoteşti, bărbaţii întrunind criteriile de admitere într-un centru de mari arşi, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

“Având în vedere primele informaţii transmise privind suprafaţa afectată şi gradul arsurilor, pacienţii întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arşi. România nu are, în prezent, un astfel de centru. După ce se primesc concluziile comisiei de specialitate întrunită la nivelul spitalului, se va decide eventualul transfer. Medicii de la UPU Ploieşti lucrează în prezent la stabilizarea pacienţilor”, a precizat MS.

“Pacientul de 59 de ani prezintă arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corporală. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60 – 70% din suprafaţa corporală. La prima evaluare ambii au căile aeriene superioare afectate”, a precizat Ministerul Sănătăţii.
Focul a afectat generalizat o hală în care se aflau birouri şi câteva utilaje, manifestându-se violent pe o suprafaţă estimată la circa 700 de metri pătraţi.

În apropierea halei se aflau opt rezervoare de reziduuri petroliere, echipajele acţionând concomitent pentru localizarea şi lichidarea incendiului, dar şi pentru răcirea depozitelor de reziduuri.

Pompierii vor rămâne la faţa locului pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Incendiu violent la o fabrică de produse din ţiţei din Prahova; Două persoane au suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului – VIDEO

BVB | Știri BVB

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (28/11/2022)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 21-25.11.2022

BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE S.A. (BRD) (28/11/2022)

Convocare reuniune Consiliu de Administratie 7 decembrie 2022

MedLife S.A. (M) (28/11/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 21 -25 noiembrie 2022

TERAPLAST SA (TRP) (28/11/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 21 - 25 noiembrie 2022