Update articol:

InfoCons:Testarea preventivă a populaţiei pentru depistarea COVID-19 este singura şansă reală pe care o are România, pentru a nu ajunge într-o stare de colaps

pixabay.com pixabay.com

Testarea preventivă a populaţiei pentru depistarea COVID-19 este singura şansă reală pe care o are România în acest moment, pentru a nu ajunge într-o stare de colaps, consideră Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons.

“InfoCons şi Federaţia Asociaţiilor de Consumatori trag un semnal de alarmă cu privire la testarea preventivă a populaţiei pentru depistarea COVID-19. Este singura şansă reală pe care o are România în acest moment, pentru a nu ajunge într-o stare de colaps, pentru a da o şansă reală României în vederea combaterii acestui virus. O persoană depistată la timp poate însemna zeci de alte vieţi salvate. Un om prevenit face cât doi! În cazul în care nu vor fi luate măsuri de urgenţă pentru testarea în masă a populaţiei ca primă măsură în combaterea acestui virus, situaţia se va înrăutăţi în mod accelerat”, se arată într-un comunicat al InfoCons.

Federaţia Asociaţiilor de Consumatori este o persoană juridică de drept privat, reprezentativă, care susţine şi protejează drepturile şi interesele organizaţiilor neguvernamentale care activează în domeniul protecţiei consumatorilor.

“Este momentul oportun în a fi solidari şi doar împreună şi adoptând o9atitudine putem trece peste această criză. Testarea preventivă a populaţiei este o şansă reală pentru părinţii, copii şi bunicii noştri în final pentru noi toţi. Autorităţile publice au obligaţia să nu mai amâne sub nicio formă efortul public de realizare a unei Campanii preventive de testare a populaţiei”, a declarat Sorin Mierlea, preşedintele InfoCons.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă că un număr de 367 de persoane au fost confirmate până în prezent cu noul tip de coronavirus, iar dintre acestea, 52 au fost declarate vindecate şi externate. De la ultima informare transmisă, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (04/12/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (04/12/2020)

Hotarari AGA O & E din 04.12.2020

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (04/12/2020)

Litigiu dosar nr. 5179/2/2019

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (04/12/2020)

Structura actionariat la data de 30 noiembrie 2020