Update articol:

Iohannis a promulgat dublarea alocațiilor copiilor

Sursa foto: Facebook

UPDATE – Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirmă că resursele financiare pentru dublarea alocaţiilor vor fi găsite la rectificarea bugetară

 

”Să nu avem niciun dubiu cu privire la înţelegerea totală pe care o avem cu privire la necesitatea creştererii alocaţiilor. Avem datoria să găsim resurse în buget cu care să reuşi să acoperim aceste fonduri. În acest moment nu sunt pentru că legea a apărut după ce bugetul a fost promulgat  Cred că soluţia înţeleaptă este ca resursele să fie găsite de urgenţă la momentul rectificării bugetare. Din vară, în a doua parte a anului. E toată disponibilitatea ca legea să se aplice, însă nu se poate face peste noapte. Nu se pune problema să nu ne dorim creşterea alocaţiilor. Dorim să se întâmple, dar cel mai probabil se va putea aplica la rectificarea bugetară din iulie”, a declarat Violeta Alexandru pentru Adevărul, potrivit news.ro.

***

Președintele României Klaus Iohannis, a semnat marți, 14 ianuarie, Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 9/2019 pentru modificarea și completarea Legii nr. 61/1993 privind alocația de stat pentru copii, precum și pentru modificarea art. 58 alin. (1) din Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap (PL-x 124/13.03.2019).
 
 
 

„Proiectul de lege a ajuns la mine şi are termen de promulgare 18 ianuarie. La acest moment, nu am de gând să refuz promulgarea”, a spus şeful statului, atunci.

El a arătat că Guvernul trebuie să vină cu soluţii în cazul dublării alocaţiilor copiilor. 

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL