Update articol:

Iohannis, mesaj după rezultatul alegerilor: Guvernul PSD trebuie să plece! Rușine

Preşedintele Klaus Iohannis susține că, după rezultatul votului de duminică, 26 mai, ”Guvernul PSD trebuie să plece”.

Iohannis a spus: “Participarea este senzațională. Avem în jur de 50% la europarlamentare și în jur de 40 % la referendum. Ați dat un vot clar, care nu poate fi ignorat de niciun politician în România.

Referendumul a trecut cu brio. Așadar, ați votat clar pentru o justiție dreaptă, independentă, pentru o bună guvernare, pentru români și România. Vă mulțumesc pentru această participare la referendumul pe care l-am convocat. 

Aș menționa sprijinul primit de la PNL. Am avut însă un sprijin consistent și din partea Alianței USR-PLUS, le mulțumesc și lor pentru acest sprijin.

Din păcate, nu peste tot lucrurile au mers bine. Am văzut cozi interminabile mai ales în diaspora. Le mulțumesc românilor care au avut răbdare.

PSD a obținut un rezultat pe măsura realizărilor din ultimii 2 ani și jumătate de guvernare. Este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD și asta arată cum văd românii această guvernare pesedistă eșuată. Este clar că accest accident al democrației românești care este guvernarea PSD trebuie să dispară. În urma acestui rezultat, Guvernul PSD trebuie să plece!”

 

BVBStiri BVB

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (15/10/2021)

Convocare AGEA pentru data de 8 decembrie 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (15/10/2021)

Act aditional la contract de credit

ALRO S.A. (ALR) (15/10/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)