Update articol:
Adunarea Generală a AFEER a ales un nou Comitet Director

Ion Lungu, reales preşedintele AFEER

Ion Lungu, AFEER Sursa Facebook

Adunarea Generală a Asociației Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER, întrunită în data de 09 aprilie 2019, a ales, cu majoritate de voturi, un nou Comitet Director, cu următoarea componenţă: 

– Ion Lungu (CEZ Trade România) – președinte
– Laurențiu Urluescu (GEN-I, trgovanje în prodaja električne energije, d.o.o) – membru
-Dana Canea (OMV Petrom) – membru
– Tudor Cîrstea (Freepoint Commodities Europe LLP) – membru 
– Mihai Beu (Electrica Furnizare) – membru.
– Cristian Culea (Enel România) – membru
– Marius Chicioreanu (Engie România) – membru

Mandatele membrilor noului Comitet Director au o durata de 2 ani.

În aceeași ședință a Adunării Generale, Comitetul Director a prezentat Raportul de activitate AFEER pe 2017-2018.

“Urmare a inițiativelor și acțiunilor AFFER au fost rezolvate probleme importante din piața de energie și au fost aduse în atenția publică mai multe subiecte de mare interes pentru furnizorii de energie electrică și nu numai”, a precizat Ion Lungu, referindu-se, în principal, la OUG 114/2018, modificarea Legii 220 prin OUG 24/2017, îmbunătățirea cadrului de reglementare privind piețele PCCB.

În cadrul Adunării Generale, s-a evidențiat colaborarea dintre AFEER și EFET, sprijinul acordat de organizația europeană pe subiecte importante pentru piața de energie din România. Au fost prezentate, totodată, protocoalele de cooperare încheiate de AFEER cu asociații similare, respectiv Asociația Traderilor din Albania (AAES), Asociația Traderilor de Energie Electrică și Gaze Naturale din Ungaria (HETA) și Asociația Traderilor din Bulgaria (ATEB).

În vederea creșterii reprezentativității pe piața de energie, acțiunile AFEER au avut în vedere și alte direcții: organizare de evenimente, participare activă la evenimente de profil, CSR, dezvoltarea și consolidarea parteneriatelor. Comitetul Director a reamintit membrilor unele evenimente organizate în perioada 2017 – 2018: Conferințele anuale AFEER, Târgul Național de Energie AFEER, Seminarul „Etică în piață de energie”, Seminarul “Locul și rolul consumatorilor în piață de energie”, Masa rotundă din cadrul FOREN 2018, continuarea campaniei iniţiată în anul 2016 “Un consumator informat este un consumator protejat”.

Noul Comitet Director s-a angajat să continue să desfășoare o activitate susținută a AFEER pentru dezvoltarea unei piețe de energie sănătoase, a unui mediu de afaceri transparent și asigurarea unei informări corecte a populației. 

AFEER reprezintă “vocea” furnizorilor de energie, companii private sau de stat, furnizori care alimentează peste 8 milioane de consumatori. Misiunea Asociației este facilitarea dialogului instituțional dintre membri și autorități, dar și cu celelalte organizații, într-un cadru profesionist și transparent.

BVB | Știri BVB

RCB GOLD (RCGLD) (01/07/2022)

Notificare Raiffeisen Centrobank AG

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (01/07/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (01/07/2022)

Hotarare AGOA - 30.06.2022

Sphera Franchise Group (SFG) (01/07/2022)

Publicarea Raportului de Sustenabilitate aferent anilor 2020-2021

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (01/07/2022)

Pretul pentru compensarea fractiunilor de actiuni