Update articol:

Irineu Dărău candidează la președinția USRPLUS

Senatorul  USR PLUS Irineu Darău a anunțat, în această dimineață, că intră în cursa pentru șefia USR PLUS, fiind al treilea candidat, pe lângă Dan Barna și Dacian Cioloș.
Acesta a scris: “Candidez pentru președinția USRPLUS.
Am intrat în partid pentru visul de a schimba în bine România, iar USRPLUS trebuie să accelereze în această direcție. Altfel, vom rata șansele și vom irosi speranțele unei întregi generații. Membru cu membru, redevenim puternici! #irineupreședinte #salvămUSRPLUS #redevenimputernici”

Sub inițiativa “Uniunea Salvați USRPLUS”, el cheamă alături toți membrii care își doresc revenirea la transparență reală și la democrație necenzurată în deciziile partidului, la respectarea statutului fără excepții și la o prezență la guvernare bazată pe negocieri pentru politici publice, nu pentru persoane.

“USRPLUS a plecat de la misiunea de a salva România. Însă pentru a salva România, în primul rând trebuie să salvăm URSPLUS. Partidul nostru reprezintă speranțele unei întregi generații pentru o altfel de Românie. Dacă USRPLUS nu livrează ceea ce a promis, oamenii care ne-au dat votul și implicarea lor se vor îndeparta din nou de politică și vom pierde încă 20 de ani, așa cum s-a întâmplat și cu PNȚCD înaintea noastră. La conducerea partidului este nevoie de lideri care înțeleg asta, dispuși să pună pe primul loc principiile zecilor de mii de oameni care au intrat pentru prima oară în politică. De aceea, am hotărât să candidez”, a declarat Irineu Darău.

“Dacă ne uităm la sondaje și la energia din partid, este evident că viziunea actuală a conducerii – dacă există vreuna – nu funcționează. Este timpul să tragem un semnal de alarmă și să realizăm că, dacă nu învățăm din trecut, vom sfârși plătind cu viitorul nostru. Printre altele, România nu poate risca o guvernare PSD+AUR, cu toate consecințele ei dezastruoase“, adaugă senatorul USR PLUS.

Acesta se prezintă pe site-ul https://irineudarau.ro/ :  
“În prezent, ocup funcția de senator ales în Circumscripţia electorală nr.08 Braşov și sunt membru în Comisia pentru învățământ, tineret și sport și în cea pentru muncă, familie și protecție socială. De asemenea, sunt membru al Adunării Parlamentare pentru Francofoniei, vorbind cursiv atât limba franceză cât și engleză.
Sunt de profesie informatician. Fost olimpic la informatică și istorie, absolvent de licență și master în informatică la Universitatea din București ș în prezent antreprenor consultant în software și management.
După mai mulți ani petrecuți în străinătate, m-am întors acasă, hotărât să particip la schimbarea în bine a României. Am construit și extins USR în Țara Făgărașului, iar timp de mai bine de 2 ani am condus filiala județeană USR Brașov”.

Programul de campanie poate fi urmărit aici – https://irineudarau.ro/salvamusrplus

Congresul USR PLUS va avea loc în 2 octombrie.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative