Update articol:

Iulian Dumitrescu la Congresul PNL: Sunt mulți care se cred urmașii lui Nostradamus și spun că ne vom sparge în bucăți. Sincer, cred că habar nu au

Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu a declarat, sâmbătă, la Congresul liberalilor, că altruismul este o calitate pe care viitorul preşedinte al partidului trebuie să o aibă, menţionând că Florin Cîţu are această trăsătură, în timp ce, Ludovic Orban nu.

“Alegerile din Partidul Naţional Liberal nu sunt, însă, despre faptele noastre din ultimii patru ani, ele sunt despre viitor, despre cum vom guverna România, ele sunt despre 2024 cel mai important an electoral de până acum. Noi avem de ales, astăzi, între Ludovic Orban şi Florin Cîţu”, a afirmat Dumitrescu, în discursul de susţinere a candidaturii lui Florin Cîţu la preşedinţia partidului.

Liberalul a spus că a văzut şi calităţile şi defectele lui Ludovic Orban, susţinând că, sub conducerea acestuia, lideri ai partidului – Ilie Bolojan, Mircea Hava şi el – au fost îndepărtaţi şi “trecuţi pe linie moartă”:

“Are Ludovic Orban calități? Le-am văzut de-a lungul anilor. Are defecte? Le-am văzut de aproape.

Eu am fost trecut pe linie moartă. Așa este Ludovic, din păcate”.

El a adăugat că Florin Cîţu a dat dovadă de curaj când a promovat programul naţional de investiţii “Anghel Saligny”.

“Aşa se comportă un lider adevărat. Felicitări Florin Cîţu pentru curaj. (…) Există o calitate esenţială pe care trebuie să o aibă viitorul preşedinte al Partidului Naţional Liberal, o calitate esenţială pe care Ludovic Orban nu o are şi pe care, din fericire, Florin Cîţu o are. Ludovic Orban nu ar renunţa niciodată la candidatura la preşedinţia României, dacă ar fi ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, indiferent de cota lui în sondaje, indiferent dacă cineva ar avea mai multe şanse decât el. (…) Florin Cîţu sigur că nu ar candida, dacă ar fi altcineva mai bine plasat, sunt sigur că va susţine drept candidat pe cine are cele mai mari şanse să câştige pentru binele nostru, pentru binele Partidului Naţional Liberal. Se cheamă altruism şi Florin Cîţu are asta, iar Ludovic Orban nu are, din păcate, deloc”, a mai spus Dumitrescu.

“Sunt mulți care se cred urmașii lui Nostradamus și spun că ne vom sparge în bucăți. Sincer, cred că habar nu au. După Congres știu sigur că vom rămâne uniți”, a spus Iulian Dumitrescu.

 

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022