Update articol:

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, revine în topul bogaților lumii, depășindu-l pe Elon Musk

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos topul bogaților lumii

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, și-a recăpătat titlul de cea mai bogată persoană din lume după ce l-a depășit pe CEO-ul Tesla, Elon Musk, potrivit datelor în timp real de la Forbes, citate de CNBC.

Averea netă a lui Musk a scăzut cu 3,9 miliarde de dolari marți, după ce acțiunile Tesla au închis la 796,22 dolari, în scădere cu peste 2,4%. Antreprenorul în vârstă de 49 de ani îl depășise pe Bezos, topul bogaților lumii, în ianuarie, devenind cea mai bogată persoană din lume, pe baza prețului crescut al acțiunilor Tesla și a pachetului său salarial generos.

Musk i-a dat titlul de cea mai bogată persoană din lume lui Bezos înapoi la fel de repede pe cât urcase în clasament. Până luna trecută, Bezos a deținut primul loc  în topul bogaților lumii din 2017.

Averea personală a fondatorului Amazon, care se află în cea mai mare parte în acțiuni Amazon, a crescut în ultimii ani împreună cu prețul acțiunilor companiei.

Bezos se pregătește să-și părăsească postul de CEO Amazon la sfârșitul acestui an.

La începutul lunii Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a anunţat că va ceda în cursul acestui an funcţia de CEO al companiei americană de comerţ online, rămânând însă preşedintele consiliului său de administraţie. Andy Jassy, în prezent şeful subsidiarei web a grupului (AWS), va deveni în trimestrul al treilea noul patron al companiei cu sediul în Seattle (statul Washington).

BVBStiri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (25/02/2021)

Disponibilitate raport preliminar 2020

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

COMPA S. A. (CMP) (25/02/2021)

Disponibilitate rezultate financiare preliminare 2020

CONPET SA (COTE) (25/02/2021)

Procedura recrutare Director General

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (25/02/2021)

Disponibilitate raport preliminar 2020