Update articol:

Jeffrey Epstein s-a sinucis prin spânzurare, confirmă autopsia sa (oficial)

O autopsie a ajuns la concluzia că omul de afaceri Jeffrey Epstein, care a fost găsit mort în celula sa sâmbăta trecută, s-a spânzurat, a declarat vineri o purtătoare de cuvânt a Biroului medicului legist din New York, relatează Reuters şi AFP, potrivit Agerpres.

Omul de afaceri înstărit şi cu numeroase relaţii la cel mai înalt nivel a fost găsit mort în celula sa de la Centrul corecţional metropolitan din Manhattan, ceea ce a declanşat o investigaţie asupra morţii sale. El avea 66 de ani la momentul decesului.

Epstein a fost arestat pe 6 iulie şi a pledat nevinovat la acuzaţiile federale de trafic de fiinţe umane în scopul exploatării sexuale, care ar fi afectat zeci de minore, unele în vârstă de 14 ani.

“Ne vom comunica concluziile foarte curând. Este vorba despre sinucidere prin spânzurare”, a declarat purtătoarea de cuvânt al Biroului medicului legist, Aja Worthy-Davis.

Epstein avea deja la activ o infracţiune sexuală, după ce a pledat vinovat în 2008, în statul Florida, la acuzaţia că a plătit o minoră pentru sex.

Înainte de a fi condamnat în acest caz, Epstein era o persoană cu contacte la cel mai nivel, printre asociaţii săi aflându-se fostul om de afaceri şi actual preşedinte Donald Trump şi fostul preşedinte Bill Clinton.

FBI şi Ministerul Justiţiei anchetează moartea lui Epstein, găsit spânzurat în celulă

Milionarul american Epstein nu a fost supravegheat în noaptea de dinaintea sinuciderii sale

BVB | Știri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (24/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/05/2022)

Nuclearelectrica si NuScale anunta amplasamentul primului reactor modular mic

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (23/05/2022)

Rascumparare actiuni proprii perioada 16-20.05.2022