Update articol:

Jill Biden la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu – Le-a servit mâncare militarilor americani şi a înregistrat poveşti pentru copiii soldaţilor (foto şi video)

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, aflată în vizită la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, le-a servit mâncare militarilor americani şi a înregistrat poveşti pentru copiii soldaţilor.

“Indiferent unde mă aflu în lume, întotdeauna găsesc un pic de casă. 💕”Acești membri ai Gărzii Naționale a Armatei din Delaware servesc alături de aliații noștri NATO la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu”, a scris Jill Biden pe Twitter.

 

“Uneori lucrurile mărunte, cum ar fi o poveste înainte de culcare de la mama sau tata, este ceea ce le lipsește cel mai mult copiilor militarilor noştri.

Cu ajutorul @UTR4Military, împreună cu Sergentul de stat major Rogers  am înregistrat o poveste virtuală pentru fiul ei, Nathan, acasă, în Texas”, a mai spus Jill Biden.

 

Jill Biden le-a servit masa trupelor americane aflate la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu. Ea a postat un scurt videoclip în care poate fi văzută când pune mâncare într-o caserolă, la cantină. Videoclipul este însoţit de cuvintele “Food is love” (“Mâncarea e iubire” – n.r.).

“Trupele noastre de la Baza Aeriană MK continuă să răspundă chemării datoriei cu curaj, onoare și forță. Eu și Joe ne rugăm pentru siguranța fiecărui membru al armatei noastre care lucrează pentru pace alături de aliații noștri NATO”, a scris Jill Biden.

Ulterior, ea a ajuns la Bucureşti, unde se va întâlni, sâmbătă, cu soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis.