Update articol:

Kandia își închide temporar fabrica de ciocolată, după ce 20 de salariați au fost depistați că sunt infectați cu noul coronavirus

Compania Kandia confirmă prin intermediul unui comunicat informația apărută astăzi în presă cu privire la 20 de angajați ai fabricii de ciocolată din București care ar fi fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus.

O angajată a fost testată pozitiv cu noul coronavirus miercurea trecută, pe 10 iunie. Din acest motiv, conducerea companiei a decis testarea tuturor angajaților. Din cei 51 de angajați testați, 20 au fost diagnosticați cu Covid-19. Întreaga secție în care lucrau aceștia a fost închisă, iar angajații infectați vor fi carantinați.

Potrivit Economica.net, compania precizează: „Am luat extrem de rapid toate măsurile necesare astfel încât angajații depistați pozitiv să fie izolați la domiciliu, conform protocolului medical actual. În plus, am luat legătura cu autoritățile și am anunțat această situație astfel încât toți contacții direcți ai angajaților depistați pozitiv să fie anunțați și să ne asigurăm că sunt respectate toate regulile de autoizolare. Dorim să menționăm că niciunul dintre angajații depistați pozitiv nu a intrat în contact cu produsele companiei. Din respect față de procedurile în vigoare și acționând preventiv pentru a limita orice posibilă răspândire a virusului, am decis să închidem momentan fabrica și să testăm toți angajații companiei”, se specifică în comunicat.