Update articol:
LIVIU DRAGNEA SARE LA GÂTUL LUI IOHANNIS:

“Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie”

Sursa foto - Facebook Sursa foto - Facebook

Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie, a declarat duminică, la Antena 3, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, făcând referire la returnarea banilor de către preşedinte pentru casa din Sibiu închiriată.
Liderul PSD a spus: “Klaus Iohannis nu poate da nimănui nici lecţii de morală, nici lecţii de anticorupţie. Nimănui nu poate. Ca să discutăm foarte clar. Statul român aşteaptă de câţiva ani de zile să primească câteva sute de mii de lei sau de euro, mi se pare, de la familia Iohannis, iar el trebuie să răspundă pe partea penală, după ce a răspuns pe partea civilă. De fapt, pe partea civilă n-a răspuns, pentru că n-a dat banii”.
Liviu Dragnea consideră că şeful statului poate fi anchetat: “Constituţia spune că nu poate fi trimis în judecată, nu că nu poate fi anchetat”, a spus Dragnea.
Liderul PSD a mai confirmat, la “Sinteza zilei”, existența documentului conceput de juriști ai PSD în care Klaus Iohannis este acuzat de înaltă trădare.
Liderul PSD afimă că există multe acțiuni ale șefului statului care ar putea îmbrăca forma trădării, că nu și-ar dori ca documentul să producă efecte în ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, dar că acest fapt nu este imposibil.
“Există acel document, unii colegi din partid l-au lucrat, am știut că-l lucrează. Nu este finalizat și nici nu s-a ajuns la o discuție finală ca să luam o decizie. N-am discutat nici cu domnul Tăriceanu. Opinia mea este că sunt multe acțiuni, și acum recente, dar și in perioada trecută, ale lui Klaus Iohannis care pot îmbrăca forma trădării”, a afirmat Liviu Dragnea.
În opinia lui Liviu Dragnea, președintele Klaus Iohanis a avut o ieșire ridicolă la Consiliul Național al PNL de sâmbătă, deoarece este disperat că va pierde alegerile: “Iohannis s-a făcut de râs. Prima dată s-a umplut de ridicol cu contestarea la CCR a plecării în concediu a doamnei prim-ministru și ieri (n.r. sâmbătă) a fost apogeul ridicolului pentru Klaus Iohannis: o serie întreagă de minciuni, a mai făcut și o serie de dezacorduri, dar deja sunt prea puțin importante față de prostiile pe care le-a spus acolo.
Este din ce în ce mai disperat, pentru că acum ceva timp nici măcar nu-l interesa PNL-ul. Se vedea deja președinte, spunea tuturor că el oricum va ieși președinte pentru că nu va avea contracandidat.
Vede că nu mai are o susținere serioasă în stradă, pentru că mase mari de oameni nu se mai lasă manipulate cu toate incitările și provocările lui”.
Preşedintele PSD nu a exclus posibilitatea de a fi candidatul PSD la președinție în 2019 și a afirmat că din această cauză președintele Klaus Iohannis “a dat ordin pe unitate” să-l distrugă: “Avem mai multe variante de candidat pentru prezidențiale. În momentul în care vom avea o analiză riguroasă, fără patimă și bazată pe cele mai mari șanse de câștig, o vom adopta și vom merge cu ea până la Cotroceni. De câteva luni lui Iohannis i s-a spus că eu vreau să candidez la prezidențiale. Din momenul acela a dat ordin de zi pe unitate, plecând de la Dumbravă, Ciocârlan, Hellvig până la Maior și alți membri din statul paralel cum-necum să fiu distrus. Eu încă nu am luat decizia asta”.

BVBStiri BVB

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (20/10/2021)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R)

PROMATERIS S.A. (PPL) (20/10/2021)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 14.10.2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (20/10/2021)

Moody s acorda Companiei ratingul Baa3, perspectiva stabila

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (20/10/2021)

Hotarari AGA O & E - 20 octombrie 2021