Update articol:
ADVERTORIAL

La Telekom Mobile, CÂT VEZI, ATÂT PLĂTEȘTI, cu o singură condiție: NELIMITAT se referă doar la beneficii, nu şi la preţ

A venit vara și clienții noilor abonamente „NELIMITAT” de la Telekom Mobile pot face planuri pentru a se bucura de comunicare și libertate fără limite în vacanță, fără grija roamingului când călătoresc. Noile planuri tarifare oferă acces de la bun început la serviciul de roaming în Spațiul Economic European (SEE), fără a fi necesară nicio cerere sau activare specială.

Dacă ai unul dintre noile abonamente NELIMITAT, disponibile începând de la 7 euro/lună, ești liber să vorbești nelimitat în roaming și să trimiți SMS nelimitate, fără să plătești nimic în plus, și ai și trafic de internet inclus, care variază între 4,7 GB și 12 GB, în funcție de planul tarifar ales, fără costuri suplimentare pentru serviciul de roaming.

Deci cu abonamentul tău din țară, te poți bucura de libertate de comunicare atât în țară, cât și afară, oricând călătorești în SEE, fără grija costurilor și fără surprize neplăcute la factură.

Aceste beneficii sunt aplicabile numai în țările Spațiului Economic European (SEE), conform politicii de utilizare a serviciilor de roaming din contract.

Mai mult decât atât, dacă vrei să te bucuri de vară și de vacanță cu un telefon nou, Telekom Mobile a pregătit cele mai HOT oferte cu beneficii naționale nelimitate (minute, SMS, internet, toate nelimitate), acces roaming SEE inclus, dar și smartphone-uri de top, fie incluse (Samsung Galaxy A22 5G inclus în abonamentul Nelimitat 14, la 14 euro/lună, sau Samsung Galaxy A33 5G inclus în planul tarifar Nelimitat 18, la 18 euro/lună), fie disponibile în rate la preţuri speciale împreună cu noile abonamente.

Iar dacă dorești să ai mereu cu tine conectivitate WiFi, în călătoriile tale prin țară, Telekom îți oferă soluția WiFi portabilă WiFi Nelimitat, fără fire în plus și fără lucrări de instalare, la doar 7 euro/lună. Cea mai bună soluție pentru excursii la munte sau la mare, pentru casa de vacanță de la țară, pentru camping sau pentru afaceri sezoniere HoReCa, Nelimitat WiFi oferă conectivitatea necesară pentru orice tabletă, laptop, smart TV sau smartphone, prin simpla conectare la reţeaua electrică a unui router WiFi.

Iar pentru un plus de divertisment estival, dacă vrei să vezi tot conținutul de pe mobil pe ecranul unui televizor obișnuit, transformându-l într-un smart TV, Telekom Mobile oferă Google Chromecast 3 inclus pentru orice abonament NELIMITAT începând de la 9 euro/lună. Îl poți folosi acasă sau îl poți lua cu tine în vacanță, la hotel sau pensiune, și poți vedea pe televizor tot ce vezi și pe telefonul tău.

Toate ofertele menționate mai sus, fie că este vorba despre noile planuri tarifare mobile NELIMITAT sau despre serviciul WiFi Nelimitat, sunt disponibile atât pentru clienții existenți care își prelungesc contractul, cât și pentru noii clienți, fie ei clienți persoane fizice sau business.

Oferta Vara Business telekom

În același timp, Telekom Mobile recompensează clienții fideli cu o ofertă exclusivă dedicată, cu ajutorul căreia îi pot „nelimita” și pe tot cei dragi din familie. Dacă doresc să cumpere încă un abonament NELIMITAT pentru sora, frate, soție, soț, mama sau tata, clienții persoane fizice se bucură de Oferta de Loialitate, care le aduce extra beneficii la achiziționarea unui abonament suplimentar din noul portofoliu NELIMITAT: 1 euro reducere pentru fiecare abonament nou, sau cea mai bună ofertă de portare dacă aleg o ofertă cu smartphone inclus, de care beneficiază chiar și dacă nu portează vreun număr.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative