Update articol:

Liviu Bostan – numit preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice

Liviu Bostan a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Liviu Bostan îl înlocuieşte pe Eugen Ştefan-Dorel Cojoacă, eliberat din funcţia de preşedinte al ANAP printr-o altă decizie a premierului.

Anterior, Bostan a deţinut funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Institutului Naţional de Administraţie.

Este absolvent al Facultății de matematică din cadrul Universității din București și a urmat studii postuniversitare de specializare la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, are numeroase specializări și perfecționări în domenii precum: management, formare de formatori, management de proiect în cadrul unor instituții de învățământ și organizații de profil, din țară și din străinătate.

Liviu Bostan are o vastă experiență în sectorul public, ocupând funcții de: profesor de matematică, inspector școlar, viceprimar al municipiului Focșani, consilier județean, consilier parlamentar, consilier la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrație, consilier al ministrului, precum și în sectorul privat și non-guvernamental.

Vezi aici CV-Liviu-Bostan

BVBStiri BVB

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (23/09/2021)

Retragere autorizatie administrator de risc

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (23/09/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

ROPHARMA SA (RPH) (23/09/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

CARBOCHIM S.A. (CBC) (23/09/2021)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 20.09.2021