Update articol:

Liviu Bostan – numit preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice

Liviu Bostan a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Liviu Bostan îl înlocuieşte pe Eugen Ştefan-Dorel Cojoacă, eliberat din funcţia de preşedinte al ANAP printr-o altă decizie a premierului.

Anterior, Bostan a deţinut funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Institutului Naţional de Administraţie.

Este absolvent al Facultății de matematică din cadrul Universității din București și a urmat studii postuniversitare de specializare la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, are numeroase specializări și perfecționări în domenii precum: management, formare de formatori, management de proiect în cadrul unor instituții de învățământ și organizații de profil, din țară și din străinătate.

Liviu Bostan are o vastă experiență în sectorul public, ocupând funcții de: profesor de matematică, inspector școlar, viceprimar al municipiului Focșani, consilier județean, consilier parlamentar, consilier la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrație, consilier al ministrului, precum și în sectorul privat și non-guvernamental.

Vezi aici CV-Liviu-Bostan

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie