Update articol:

Ludovic Orban, reacție la nemulțumirile din partid: Nu există nici o tensiune între mine și liderii PNL din Ardeal

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reacționat aseară, după ce o parte din liderii PNL din Transilvania au încercat un puci pentru ca Ludovic Orban să nu mai fie propunerea PNL pentru Camera Deputaților, spunând că nu există nici o tensiune. 

Potrivit Lui Orban, nu trebuie să existe nicio problemă în faptul că un portofoliu este deținut de o altă formațiune politică din coaliție, pentru că “suntem parteneri”.

Acesta a spus că “niciodată nu pot fi toți mulțumiți” și că solicitarea unor colegi din partid de a convoca Biroului Permanent Național nu ar fi fost făcută statutar, potrivit DIGI 24.

“BPN este convocat de președintele PNL, de jumătate dintre membrii BEx sau de minim o treime dintre filiale. BPN nu a fost convocat. A fost o informație”, a susținut Ludovic Orban.
O parte din liderii PNL din Transilvania au încercat un puci ieri, pentru ca Ludovic Orban să nu mai fie propunerea PNL pentru Camera Deputaților, potrivit unor surse politice. Printre aceștia se numără nume sonore precum Rareș Bogdan, Ilie Bolojan, Robert Sighiartău.

“Bună ziua. Se convoacă ședința BPN astăzi, la ora 19:00, prin sistem videoconferință. Datele pentru conectare vă vor fi trimise în timp util”, arată mesajul transmis în prima parte a zilei.

Aflând de propunerea liderilor din Transilvania, Ludovic Orban a trimis un mesaj în care spune că BPN al PNL nu a fost convocat în mod statutar:

“Dragi colegi,

Vă transmit acest mesaj important din partea domnului Președinte Ludovic Orban:

Biroul Politic Național al PNL va fi convocat de președintele PNL, Ludovic Orban, la finalizarea negocierilor care se află în acest moment în desfășurare. BPN convocat în această seară (ora 19), NU s-a realizat în mod statutar, întrucât NU a fost convocat de președintele PNL. Ludovic Orban”.

O parte din liderii PNL din Transilvania au încercat un puci pentru ca Ludovic Orban să nu mai fie propunerea PNL pentru Camera Deputaților

BVB | Știri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (06/12/2021)

Structura actionariat la data de 30.11.2021

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (06/12/2021)

Decizia Consiliului de Administratie cu privire la majorarea capitalului social

ELECTROARGES SA (ELGS) (06/12/2021)

Notificari Alfred Karcher SE & Co. KG

TERAPLAST SA (TRP) (06/12/2021)

Decizia CA privind demararea programului de rascumparare actiuni proprii

CEMACON SA (CEON) (06/12/2021)

Schimbare in Managementul societatii