Update articol:

LUXURYIMOB primul portal de Imobiliare de Lux din Romania, de la startup nation, la o rundă de finanțare de 250.000 euro

LUXURYIMOB, primul portal online în Imobiliare de lux din România, vrea să atragă o finanțare de 250.000 EUR anul acesta, urmând ca în viitor să ajungă până la 1,5 milioane de euro.

Alexandru Botez, fondator LUXURYIMOB, a declarat: “ În 17 ani de intermedieri imobiliare, consultanță, marketing și management imobiliar, am acumulat suficientă experiență profesională încât să înţeleg tendinţele pieţei şi doresc să atrag investitori care să îmi înţeleagă viziunea şi planurile pe termen lung.”

Atragerea finanţării de 250.000 EUR este preconizată să aibă loc în acest an, existând discuţii cu investitori de tip business angels dornici să ajute la scalarea business-ului companiei.

Alexandru Botez a declarat: “Prin această primă finanțare, dorim să ne consolidăm poziţia pe piaţa din România și să adaptăm platforma existentă pentru piața internațională. Astăzi, avem pe platforma LUXURYIMOB peste 200 de clienți și peste 7500 de proprietăți unice listate, în continuă creştere de la lună la lună.

LUXURYIMOB se adresează unui număr de peste 3.000.000 de potenţiali utilizatori, cu vârste între 30 și 70 de ani, care sunt interesaţi de imobile de lux situate în: București , Cluj , Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Oradea sau care sunt dornici să investească în imobile construite pe Valea Prahovei şi pe litoralul românesc.

În ceea ce privește numărul de proprietăți, ținta LUXURYIMOB pe următorii doi ani este să ajungă la peste 40.000 de proprietăți unice de lux actualizate (mediu și high class), promovate de peste 2500 de agenții imobiliare și dezvoltatori din România.

Odată cu digitalizarea și automatizarea numeroaselor servicii, echipa LUXURYIMOB pune accentual pe detaliu și calitate.

Alexandru Botez  a mai spus: “Pe LUXURYIMOB descoperi proprietăți calificate, în ton cu realitatea, descoperi agenți imobiliari profesioniști care își fac meseria cu dedicație și răspundere, descoperi dezvoltatori care dau o nouă viziune urbanului prin inovare și respectarea naturii, descoperi arhitecți profesioniști și foarte talentați.”

 

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (21/09/2021)

Convocare AGOA 27 (28) octombrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (21/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (21/09/2021)

Numire administrator provizoriu

TURISM FELIX S.A. (TUFE) (20/09/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni