Update articol:

MedLife a finalizat achiziţia pachetului integral de acţiuni al Centrului Medical Veridia

Sistemul Medical MedLife a finalizat tranzacţia de cumpărare a pachetului integral de acţiuni al Centrului Medical Veridia din Bucureşti, cunoscut după numele de Centrul Medical Basarab, conform unui raport remis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti, citat de Agerpres.

Centrul Medical Veridia activează pe piaţa de servicii medicale private de 17 ani. Şi-a început activitatea cu un laborator de analize medicale şi ulterior şi-a consolidat poziţia prin dezvoltarea unui centru medical de mari dimensiuni care încorporează 20 de cabinete şi care asigură servicii medicale de specialitate, consultaţii de medicină generală şi consultaţii de specialităţi diferite, investigaţii paraclinice, tratamente şi intervenţii de mică chirurgie. Adiţional, pentru recoltarea probelor în scopul testării de laborator, centrul cuprinde şi patru puncte de recoltare, situate în cartierele Berceni, Militari, Drumul Taberei şi Pantelimon.

De la începutul lunii septembrie 2020, Centrul Medical Veridia, prin laboratorul de biologie moleculară, se află în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) pentru testare RT-PCR, destinată depistării virusului SARS-CoV-2, având o capacitate de 400 de probe pe zi.

Totodată, Veridia este unul dintre furnizorii relevanţi de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), acoperind peste 25 de specialităţi, printre care alergologie, ORL, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, cardiologie, pneumologie, gastroenterologie şi
neurologie.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una dintre marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium.

BVBStiri BVB

CONPET SA (COTE) (12/04/2021)

Completarea ordinii de zi a AGOA din data de 28(29).04.2021 si B.V.C. 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (12/04/2021)

Actualizare lista preliminara persoane propuse pentru functia de administrator

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (12/04/2021)

Actualizare si completare materiale AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (12/04/2021)

Cerere pentru completare ordine de zi AGOA 28(29) aprilie 2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (12/04/2021)

Completare ordine de zi AGOA din 26/27 aprilie 2021