Update articol:

MedLife achiziționează pachetul de 100% acțiuni din Spitalul Onco Card Brașov

MedLife anunță achiziționarea pachetului integral de acțiuni al Spitalul OncoCard Brașov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnositic și tratament oncologic din România

Medical MedLife anunță semnarea achiziționării pachetului integral de acțiuni al Spitalului OncoCard din Brașov, unul dintre cele mai mari și mai moderne centre de diagnostic și tratament oncologic din România și din CEE.

Înființat în 2012, spitalul OncoCard se bazează pe un concept inovator de medicină integrativă care începe din faza de diagnosticare a pacientului oncologic și acoperă toată perioada de terapii active specifice. Unitatea medicală include ambulatoriu, secție de chirurgie oncologică, departamentele de hematologie, radioterapie și imagistică medicală, dar și un laborator propriu, utilizat intern pentru pacienții internați.

De la deschiderea spitalului și până la momentul actual au fost făcute investiții în valoare de 24 de milioane de euro. La nivelul anului 2018, compania a înregistrat o cifra de afaceri consolidată în valoare de 41,8 milioane de lei.

“Acest parteneriat vine în urmă strategiei noastre de a extinde și dezvoltă segmentul de servicii oncologice și ne bucurăm să avem alături de noi o echipa de experți care vor întări și mai mult zona de excelență medicală. OncoCard vine în completarea serviciilor oncologice pe care le asigurăm deja pacienților, în secțiile de chirurgie din toate spitalele MedLife, și devine primul centru oncologic integrat la nivel de Brașov și al doilea la nivel de grup, după Sibiu. Prin valorile care ne aduc împreună, sunt încrezător că alăturarea companiei OncoCard va contribui la consolidarea poziției de lider național în servicii medicale. Este o zona de interes pentru noi și nu excludem că în anii următori să investim consistent în tratamentul oncologic de excelență la nivel național”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife.

Tranzacția urmeaza să fie analizată de Consiliul Concurenței. Odată aprobată, această poate deveni cea mai importantă tranzacție a grupului MedLife din 2019, reprezentand un pas important în îndeplinirea angajamentului companiei față de acționari și clienti. 

Prin preluarea spitalului OncoCard, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 27 de companii achiziționate, ultima anunțată fiind Centrul Medical Micromedica.

 

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (08/12/2021)

Structura actionariat la data de 26 noiembrie 2021

ELECTROARGES SA (ELGS) (08/12/2021)

Notificari Alfred Karcher SE & Co. KG - versiune limba Engleza

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (08/12/2021)

Reluare tranzactionare ora 16:00 - conform Codului BVB - operator de piata reglementata (Titlu II - art. 115 si Titlu III - art. 6) - Decizia ASF nr. 1529/08.12.2021 - aprobare document oferta publica de cumparare actiuni SIF3

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (08/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CARBOCHIM S.A. (CBC) (08/12/2021)

Convocare AGAE 05/06.01.2022 Versiune in limba Engleza