Update articol:

Meraliyev Saduokhas, preşedinte interimar al Consiliului de Administraţie de la Rompetrol Rafinare

Meraliyev Saduokhas a fost numit membru interimar al Consiliului de Administrație al Rompetrol Rafinare și ales Președinte al Consiliului de Administrație, ca urmare a renunțării domnului Cătălin Dumitru la mandatul de membru al Consiliului de Administrație și a funcției de președinte al Consiliului de Administrație.

În conformitate cu prevederile art. 1372 din Legea nr. 31/1990 a societăților comerciale, republicată, cu modificările ulterioare, și ale art. 14.6 din Actul Constitutiv al Rompetrol Rafinare S.A., domnul Meraliyev Saduokhas a fost numit membru interimar al Consiliului de Administrație, începând cu data de 1 septembrie 2018, până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acționarilor.

Începând cu aceeași dată, 1 septembrie 2018, domnul Meraliyev Saduokhas a fost numit în funcția de președinte al Consiliului de Administrație până la dată adoptării Hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Societății privind alegerea unui nou administrator permanent al Societății și a unei noi Decizii a Consiliului de Administrație de alegere a noului președinte.

Meraliyev Saduokhas a absolvit Universitatea de Petrol și Gaze din Moscova, urmat de o diplomă de licență în economie din partea Institutului de Finanțe și Economie din Moscova. Și-a completat curicula academică cu studii aprofundate în managementul afacerilor în Statele Unite, în cadrul Universității din California și a Centrului de Limbi Străine Berlitz din Walnut Creek. S-a alăturat Grupului KMG Internațional în martie 2008 în calitate de Director general adjunct al Grupului.

Începând din octombrie 2012, Saduokhas a deținut poziția de consilier al directorului general executiv al Grupului KMG Internațional.

Domnul Cătălin Dumitru va prelua alte sarcini în cadrul Grupului KMG Internațional NV, acesta urmând a fi implicat în managementul altor proiecte derulate la nivelul grupului, într-o nouă poziție.

 

BVBStiri BVB

VES SA (VESY) (22/10/2020)

Convocare AGA O & E 25/26.11.2020

MedLife S.A. (M) (21/10/2020)

Decizii CA din data de 20 octombrie 2020

ARMATURA S.A. (ARM) (21/10/2020)

Convocare AGEA din 04.12.2020