Update articol:

Ministerul Energiei i-a propus pe Niculae Havrileț și pe Dragoș Andrei pentru conducerea Electrica

Electrica
*Economistul Lucian Isar, propus de o persoana fizică, iar Radu Ioan Puscariu s-a autopropus, pentru boardul companiei

Patru candidați s-au înschis, până la finalul anului 2018, în cursa pentru postul de administrator Electrica, pentru alegerile din 7 februarie, însă termenul pentru depunerea candidaturilor a fost prelungit de companie până la 7 ianuarie.

Ministerul Energiei i-a înschis în concurs pe Dragoș Andrei, angajat al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, și pe Niculae Havrileț, fost președinte ANRE.

De asemenea, economistul Lucian Isar a fost propus de acționarul Liviu Mitroi, iar consultantul energetic Radu Ioan Puscariu s-a autopropus.

Cei care doresc să ocupe un post de membru în Consiliul de Administrație al Electrica (EL) își pot de pune candidaturile până la 7 ianuarie, termen ce a fost prelungit de la 31 decembrie, potrivit unui raport al companiei transmis Bursei de Valori București.

Decizia a fost luată de CA-ul Electrica, după ce Willem Schoeber a notificat Societatea cu privire la decizia sa de a demisiona din calitatea de administrator independent.

Recent, din CA-ul Electrica, a demisionat și președintele Doina Dascălu, pentru a preluat funcția de prim-vicepreședinte la Autoritatea de Supraveghere Financiară, dar și Arielle Malard de Rothschild.

Durata mandatului administratorilor aleși va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului aferent pozițiilor vacante, respectiv până la 27 aprilie 2022

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020