Update articol:
REACŢIE LA AFIRMAŢIILE LUI TĂRICEANU

Ministrul de Finanțe: Ordonanța 114 a fost făcută de toată echipa guvernamentală

Eugen Teodorovici, ministrul de finanţe, a afirmat, în această seară, la Antena 3, că Ordonanța 114 a fost creat împreună cu toată echipa guvernamentală și că au consultat toate structurile, care au trimis un punct de vedere cu privire la această ordonanță: 

”Ordonanța 114 a fost un lucru de echipă. Nu a fost vorba de ideea cuiva, e o ordonanță sau un act normativ poate cel mai curajos de după Revoluție.

Sunt companii cu profituri uriașe care pleacă de la noi din țară. Multinaționalele sunt binevenite în această țară, dar să țină profitul și să investească aici.

Cu privire la relația mea cu Tăriceanu, el este unul dintre artizanii carierei mele și nu am nimic de rău de spus de dumnealui. O să țin cont de ce a spus, dar pe zona de Energie sau Administrație trebuie să se țină cont și de experiență. E normal să fie puncte de vedere diferite.  Discuții înainte și după (adoptarea OUG n.r. 114/2018 – n.red.), pot să aibă loc. Suntem un partid de stânga cu unul de dreapta. E normal să fie opinii diferite.

Oficialul de la Finanțe a mai spus că se fac presiuni din mai multe direcții pentru modificarea OUG 114.

Anterior, președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu l-a sfătuit pe ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici să își țină părerile pentru el atunci când comentează în legătură cu Ministerul Energiei, fiindcă nu cunoaște cum funcționează ministerul care este condus de un liberal:  „Am văzut că domnul Teodorovici a făcut niște comentarii în legătură cu OUG 114. Am ceva de spus. Îi dau un sfat domnului Teodorovici să își țină părerile pentru el în ceea ce privește Ministerul Energiei, pentru că nu cunoaște cum funcționează. Nu cred că are suficiente date ca să știe cum funcționează Ministerul Energiei, care este condus de un liberal”.

 

Tăriceanu: Teodorovici să își țină părerile pentru el legat de Ministerul Energiei

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni