Update articol:

Ministrul Energiei Virgil Popescu a discutat cu Kadri Simson, comisarul european pentru energie, despre proiectele regionale menite să identifice soluții alternative de aprovizionare cu energie

Ministrul Energiei Virgil Popescu a discutat cu Kadri Simson, comisarul european pentru energie, despre proiectele regionale menite să identifice soluții alternative de aprovizionare cu energie, potrivit unei postari pe Facebook.
Ministrul a scris: “Astăzi am avut, la Bruxelles, o întâlnire de lucru cu Kadri Simson, comisarul european pentru energie. Am discutat despre situatia securității energetice la nivelul UE, diversificarea surselor si a rutelor de aprovizionare, despre investițiile planificate de România în sector, inclusiv din perspectiva valorificării potențialului rezervelor offshore din Marea Neagră.
De asemenea, în contextul discuțiilor actuale legate de reducerea dependenței energetice de Rusia, am discutat despre modalitățile concrete de coordonare a acțiunilor viitoare la nivel european și, în paralel, de lansare a proiectelor regionale menite să identifice soluții alternative de aprovizionare cu energie.”

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (26/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (25/05/2022)

Majorarea cu 24,5% din luna iunie a salariilor angajatilor societatii