Update articol:

Molly Bloom, invitată de onoare la Unibet Open București

Molly Bloom şi Sorin Constantinescu Molly Bloom şi Sorin Constantinescu

Molly’s Game, filmul inspirat după povestea lui Molly Bloom, regizat de Aaron Sorkin, a avut încasări de peste 50 milioane de dolari

Faimoasa Molly Bloom, a cărei poveste a devenit inspirație pentru filmul Molly’s Game, o dramă regizată de Aaron Sorkin, s-a aflat pentru o săptămână la festivalul de poker Unibet Open București.
Fostă schioare olimpică, retrasă în urmă unei accidentări, Molly Bloom, acum în vârstă de 40 de ani, a devenit faimoasă după ce și-a publicat amintirile despre partidele underground de poker la mize ultra-mari pe care le-a organizat între 2004 și 2009 în Los Angeles și New York, la care au participat staruri de cinema, sportivi celebri și oameni de afaceri foarte bogați, precum Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Alec Gores, Macaulay Culkin, Matt Damon, Ben Affleck, Alex Rodriguez, Nelly, Mary Kate Olsen, Ashley Olsen, Phil Ivey, Rick Salomon sau Andy Beal.

Povestea ei l-a inspirat pe regizorul Aaron Sorkin pentru filmul “Molly’s Game”, care i-a avut protagoniști pe Jessica Chastain, Idris Elba și Kevin Costner. Filmul a fost un succes imediat, cu peste 50 milioane de dolari încasări, fiind recepționat cu mare entuziasm și de lumea pokerului.

Molly a răsuflat ușurată anul trecut, după lansarea filmului Molly’s Game, deoarece acesta a fost foarte bine primit, mai ales de comunitatea jucătorilor: “I-am spus regizorului Aaron Sorkin că ar face bine să îi iasă un film bun, căci jucătorii de poker nu sunt genul ușor de mulțumit”.
A lucrat timp de opt luni la poveste, cot la cot cu faimosul regizor, însă când au început filmările nu a vrut să fie de față pe platou: “Am lăsat experții să-și facă treaba. Am văzut filmul abia la premieră, în Toronto, alături de familia mea și de 2000 de spectatori”.

Pentru Molly Bloom, călătoria la București a fost un prilej de mare nostalgie, căci este prima dată, după aproape zece ani, când a pășit într-o sală de poker, după ce și-a încheiat, în 2009, aventura unică în urmă căreia a fost numită “Prințesa Pokerului”.

“Urmăream filmul Molly’s Game și m-am întrebat: la urma urmei, de ce nu?”, a explicat împrejurările acestei invitații speciale CEO-ul PokerFest România, Sorin Constantinescu, organizatorul evenimentului. Acesta ne-a explicat: “Ea a avut amabilitatea să accepte imediat invitația. O tânără de doar 26 de ani a reușit să organizeze partide de poker atât de exclusiviste încât au atras cele mai mari vedete din lume, ceea ce în sine este o performanță uluitoare. Orice cazinou din lume ar trebui să ia lecții de la această femeie specială care a ajuns în cele mai mari sfere ale lumii high-stakes, plecând de la un job modest la un bar din Los Angeles”.

Molly Bloom şi Sorin Constantinescu
Molly Bloom şi Sorin Constantinescu

Apariția ei la Unibet Open a fost o surpriză uriașă pentru toată lumea. Aceasta a discutat cu jucătorii, cu presa și a inaugurat turneul doamnelor, #QueenRules, dedicat promovării jucătoarelor de poker în rândul comunității.

Molly nu a jucat poker la București. Chiar dacă a urmărit sute și mii de ore jocul între oponenți de top, ea însăși nu a jucat nici măcar o mână de poker: “E un joc fantastic, dar eu personal nu îl joc. În afacerea mea nu puteam atinge fisele și așa a rămas. Știu să joc, am o înțelegere profundă a tehnicii, însă nu știu dacă aș putea juca bine în mod practic, pentru că nu am încercat asta niciodată”.

Molly a reușit să supraviețuiască și să prospere într-o lume dominată de bărbați și a acumulat o înțelepciune de viață pe care a împărtășit-o cu participanții la festival. “Pokerul este un microcosmos al vieții”, a spus ea, adăugând: “Disciplina este de departe cea mai importantă calitate în viață și în poker. Bineînțeles că e nevoie și de abilități tehnice: matematică, psihologie – însă când tragi linia vezi jucători mari de poker care ajung să piardă din cauza lipsei de disciplină”.

Cât despre femeile jucătoare de poker ea le-a îndemnat să-și folosească abilitățile feminine la masa de joc: “Femeile nu trebuie să-și reprime calitățile speciale, ci dimpotrivă, să le utilizeze. Stilul lor e diferit, dar e la fel de eficient”.

La finalul festivalului, după plecarea autoarei în SUA, CEO-ul PokerFest, Sorin Constantinescu a tras concluziile acestei vizite unice: “Am avut marea plăcere să cunosc o persoană de o naturalețe și simplitate dezarmante. Modestia ei, simțul umorului și capacitatea ei de comunicare ne-au cucerit pe toți. Noi am făcut tot ce-a fost posibil să-i facem vizita cât mai plăcută și ne-am despărțit convinși că ne vom mai vedea. Îi dorim inspirație la noua ei carte și îi mulțumim pentru privilegiul de a ne fi vizitat”.

Unibet Open București 2018 a fost al treilea festival organizat în România de Unibet în colaborare cu PokerFest. Jucători din 30 de țări s-au alăturat seriei de turnee cu premii totale de peste un milion de euro și cu un turneu principal cu 592 de participanți – unul din cele mai mari din istoria de 11 ani a circuitului internațional Unibet Open.

BVB | Știri BVB

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (24/05/2024)

Schimbari in conducerea societatii

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (INFINITY) (24/05/2024)

Demersuri vanzare pachet de actiuni detinut la Constructii Feroviare Craiova

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (24/05/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (24/05/2024)

Document informare - alocare actiuni gratuite

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (24/05/2024)

Raport tranzactii cu parti afiliate Hidroelectrica - Transelectrica