Update articol:

Năsui: Simona Fătu se va ocupa de reforma companiilor din subordinea Ministerului Economiei; prea mult timp au fost căpușate politic și de diverse mafii

Simona Fătu este secretarul de stat care se va ocupa de reforma companiilor din subordinea Ministerului Economiei, a transmis astăzi Claudiu Năsui, ministrul Economiei.
Acesta a scris: “Una dintre prioritățile acestui guvern este reforma companiilor de stat. Prea mult timp au fost căpușate politic și de diverse mafii.
Din cele 42 de companii câte are ministerul economiei, 14 sunt în insolvență sau în faliment și încă 22 au probleme mari (pierderi și datorii masive). Chiar și printre companiile profitabile, multe ar putea fi cu mult mai profitabile dacă nu s-ar fi furat din ele masiv.
Simona are o experiență de peste 25 ani în management și funcții de conducere în companii internaționale și naționale din industrie, finanțe și bănci.
Cu oameni precum Simona Fatu și Valentina Saygo (n.r. secretari de stat în Ministerul Economiei) , România are o șansă să se facă bine. Iar economia țării noastre să nu mai ducă în spate tone de găuri negre care înghit banii noștri, bani ai contribuabililor care plătesc taxe și impozite”.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie