Update articol:

NATO: Secretarul General al NATO îl numește pe Mircea Geoană următorul Secretar General adjunct

Sursa foto: nato.int

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a decis să-l numească pe Mircea Geoană  următorul secretar general adjunct al Alianţei, potrivit NATO. El o va înlocui pe Rose Gottemoeller din Statele Unite, care și-a preluat poziția în octombrie 2016.

Jens Stoltenberg a anunţat: “Sunt bucuros să anunț numirea lui Mircea Geoană drept următorul secretar general adjunct. Este un susţinător ferm al legăturii transatlantice și va contribui la noua funcţie prin experiența îndelungată în calitate de om de stat și diplomat. El va fi primul român care deține acest post”.

„Sunt mândru să fiu desemnat de către Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, ca următorul Secretar General Adjunct. Este, deopotrivă, o uriașă provocare și o oportunitate de a reprezenta interesele Alianței noastre, care asigură securitatea a peste 1 miliard de cetățeni. De-a lungul carierei mele diplomatice și politice am promovat legatura transatlantică și integrarea euro-atlantica a României. Sunt profund onorat să fiu desemnat pentru această poziție cheie ce reprezintă, de asemenea, o recunoaștere a importanței contribuții a României în cadrul NATO.

Apreciez, în mod deosebit, susținerea politică și instituțională trans-partinice de care s-a bucurat candidatura mea.”, scrie Geoană pe Facebook.

Mircea Geoană este fondatorul și președintele Institutului Aspen România. A fost anterior președinte al Senatului României, ministru de externe și ambasador al României în Statele Unite. El își va ocupa funcția la mijlocul lunii octombrie 2019.
 

https://financialintelligence.ro/seful-nato-ar-putea-sa-l-numeasca-pe-mircea-geoana-secretar-general-adjunct-al-aliantei/?fbclid=IwAR0jpT9KStb64BQAKnr2S8ZCr0GC-9YfCjQleHFkR5B6FuzeKZbLgRmZ5s8

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021