Update articol:

Nicu Fălcoi – ales preşedintele Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SIE

Nicu Fălcoi (USR Plus) a fost  ales preşedintele Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SIE.

Acesta a transmis: “Este o poziție de responsabilitate din care voi căuta să contribui cât mai mult la eficientizarea activității de control parlamentar asupra activității acestui serviciu.

Cunoașteți deja că Alianța USR PLUS susține că, în perspectivă, va fi nevoie de o reformă a pachetului legislativ care reglementează activitatea serviciilor secrete, reformă care va trebui să se facă reunind la aceeași masă reprezentanți ai partidelor politice cu competențe în acest domeniu, specialiști și oameni din sistem, care să gândească reformarea acestor instituții și să vină în fața comisiilor parlamentare și a Parlamentului cu un pachet legislativ modernizat. De asemenea, voi fi în continuare și membru al delegației României la Adunarea Parlamentară NATO, în cadrul căreia am activat vreme de 4 ani în mandatul anterior și unde dețin poziția de vicepreședinte al Comisiei de Apărare și Securitate (Defense and Security Committee) și membru al Consiliului Interparlamentar NATO-Ucraina (UNIC – Ukraine-NATO Interparliamentary Council)”.

Din Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SIE fac parte: senatorul USR PLUS Nicu Fălcoi – preşedinte, senatorul PSD Felix Stroe – vicepreşedinte, deputatul PSD Mihai Weber, senatorul PNL Liviu Dumitru Voiculescu, deputatul PNL Antonel Tănase – secretar, deputatul AUR Nicolae Roman şi senatorul UDMR Turos Lorand.

BVBStiri BVB

ZENTIVA S.A. (SCD) (24/09/2021)

Convocare AGAO - 1 noiembrie 2021

Turbo Long on Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SA (RCSNGTL1) (24/09/2021)

Reluare tranzactionare - ora 12:35 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (24/09/2021)

Semnarea unui contract de vanzare-cumparare pentru One Athenee

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (23/09/2021)

Retragere autorizatie administrator de risc