Update articol:

Nicuşor Dan, întâlnire cu primarii de sector pentru coordonarea acţiunilor: Nu e obligatoriu să fim prieteni, dar e important să fim parteneri

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, luni, că a avut o întâlnire cu primarii de sectoare pentru coordonarea acţiunilor. S-a discutat despre mai multe subiecte, între care protejarea cetăţenilor în faţa pandemiei şi salubritate. ”Nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucureşteni să fim buni parteneri”, a afirmat primarul general, potrivit news.ro.

”Am avut azi o întâlnire online cu toţi cei 6 primari de sector din Capitală, pentru a discuta despre coordonarea dintre noi în rezolvarea problemelor bucureştenilor. Alegerile s-au încheiat, avem înainte trei ani şi jumătate fără niciun scrutin, deci singura noastră preocupare trebuie să fie buna administraţie. Am spus că-mi doresc o relaţie funcţională cu toţi primarii de sector, indiferent de apartenenţa politică. Sunt interesat de soluţii, nu de conflicte.”, a scris, luni, Nicuşor Dan, pe Facebook.
Primarul general a explicat că s-a discutat despre măsurile pentru protejarea şi politicile bucureştenilor de COVID-19, despre o abordare unitară în chestiunea salubrităţii, despre stimularea investiţiilor fiscale locale şi despre mai multe subiecte sociale (inclusiv subiectul burselor şcolare în Bucureşti).
”Am convenit să discutăm periodic între noi pe teme de administraţie locală, iar după formarea noului guvern să solicităm împreună o întâlnire cu noul premier pentru o abordare largă a temelor prioritare ale Capitalei. Concluzia discuţiei cu primarii de sector, din punctul meu de vedere: nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucureşteni să fim buni parteneri”, a mai scris Dan.

BVBStiri BVB

FARMACEUTICA REMEDIA SA (RMAH) (20/01/2021)

Convocare AGAE - 24/25.02.2021

ZENTIVA S.A. (SCD) (20/01/2021)

Calendar financiar 2021

ROMCARBON SA (ROCE) (20/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

TERAPLAST SA (TRP) (20/01/2021)

Numire administrator neexecutiv provizoriu

COMPA S. A. (CMP) (20/01/2021)

Calendar financiar 2021