Update articol:

Nuclearelectrica a obținut Premiul pentru includerea acțiunilor în indicii de piață emergentă, la GALA FINANCIAL INTELLIGENCE 2020 (video)

Nuclearelectrica a obținut Premiul pentru includerea acțiunilor în indicii de piață emergentă, la GALA FINANCIAL INTELLIGENCE 2020.

Valentina Dinu, director pentru relația cu investitorii la Nuclearelectrica, a declarat: “Mulțumim pentru această recunoaștere, pentru premiu, în primul rând în numele domnului director general Cosmin Ghiță și apoi în numele tuturor colegilor mei, pentru că, în definitiv, a fost o muncă a oamenilor, o muncă susținută de echipă.

Pentru Nuclearelectrica, includerea în indicii de piață emergentă este de departe cea mai avantajoasă poziționare a companiei în piața de capital. A fost un deziderat al echipei SNN de valorificare a rezultatelor, a evoluției companiei din ultimii ani pe piața de capital și implicit de atragere de noi investitori, cunoscut fiind faptul că includerea în indicii de piață emergentă este elocventă pentru o valoare totală de piață a companiilor mult mai mare decât cea aferentă celei de frontieră.

În final aș vrea să vă felicit pentru un parcurs extraordinar de frumos în doi ani de la înființare și să vă doresc mult succes!”

Includerea acțiunilor Nuclearelectrica în indicele FTSE Russell reprezintă cea mai avantajoasă poziţionare în piaţa de capital a SNN, un deziderat al companiei de valorificare şi atragere de noi investitori, de fructificare a rezultatelor sale şi a evoluţiei din ultimii ani pe piaţa de capital.
Includerea în indicii de piaţă emergentă este elocventă pentru o valoare totală de piaţă a companiilor mult mai mare decât cea aferentă pieţei de frontieră. Includerea în indicii de piaţă emergentă ai FTSE Russell vine după un proces de evaluare de un an şi valorifică importanţa acordată de investitori SNN.

BVBStiri BVB

CONPET SA (COTE) (18/05/2021)

Comunicat plata dividende aferente anului 2020

ROMCARBON SA (ROCE) (18/05/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (18/05/2021)

Tranzactii de tipul celor enumerate la art. 19 din Regulamentul nr. 596/2014

Digi Communications N.V. (DIGI) (18/05/2021)

Hotarari AGA Ordinara din 18 mai 2021