Update articol:
Premiile Financial Intelligence 2020

Țuca, Zbârcea și Asociații a obținut  Premiul “Firma de avocatură a anului”, la Gala Financial Intelligence

Țuca, Zbârcea și Asociații a obținut  Premiul “Firma de avocatură a anului”, la Gala Financial Intelligence.  

Gabriel Zbârcea, Managing Partner  la Țuca, Zbârcea și Asociații, a declarat: Firma noastră a obținut multe premii în existența sa, dar acesta îmi este mie, unul, foarte drag, întrucât cunosc proiectul vostru încă din faza de  gestație, de facere, și, cumva, cu niște idei, cred că am participat la el, la început.

Știu câtă muncă, câtă pasiune, câtă dăruire puneți fiecare dintre voi – iar acest lucru vă face pe fiecare dintre voi, oamenii de la Financial Intelligence- absolut speciali.
Vă mulțumsc și eu și în numele cititorilor dvs. Găsim întotdeauna materiale de primă mână, lucruri care nu se găsesc în alte părți și, în peisajul acesta al știrilor online, știrile dvs sunt cele mai bune.

Pentru noi, anul 2020 a fost ciudat ca pentru toată lumea. Suntem 120 de avocați și,  împreuna cu ceilalți consultanți, suntem 200. În martie, 60 de avocați au trebuit să stea acasă pentru ca instanțele au fost închise, în perioada stării de urgență au fost  edictate 44 de acte normative, iar clienții ne cereau 1000 de lucruri. A fost o perioadă foarte agitată.

Spunea domnul Bogdan Chirițoiu (președintele Consiliului Concurenței) că am avut a opta scădere economică din UE. Este adevărat, însă am avut și cel mai mic rebound în al treilea trimestru și se pare că abia la jumătatea anului 2022 vom putea avea un venit așa cum l-am avut în 2019, lucru pe care pe mine, personal, mă sperie.

Vreau să mulțumesc echipei Țuca, Zbârcea și Asociații. În această perioadă am învățat să fim mai solidari, mai aproape unii de altii. Ne-am preocupat în primul rînd să nu dăm oamenii afară, să putem respecta deadline-urile clienților și să rămânem acolo, sus, ca în fiecare an .

Oamenilor de la Țuca, Zbârcea și Asociații trebuie să le mulțumsc!”

 

 

Țuca Zbârcea & Asociații este unul dintre jucătorii de frunte din România și deține o reputație solidă pe piața litigiilor și arbitrajelor, în special în domeniul arbitrajelor internaționale. Echipa de avocati, cu excelente abilitati juridice este foarte apreciată pentru activitatea privind soluționarea litigiilor comerciale.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022