Update articol:

Nuclearelectrica sponsorizează Crucea Roşie cu 3 milioane de lei, pentru  achiziția de materiale ce pot preveni infecția cu noul virus COVID 19

Cosmin Ghita, CEO Nuclearelectrica Cosmin Ghita, CEO Nuclearelectrica

Nuclearelectrica sponsorizează Crucea Roşie cu 3 milioane de lei, pentru  achiziția de materiale ce pot preveni infecția cu noul virus COVID 19.

Cosmin Ghiță, CEO SNN, a declarat: “Este o perioadă extrem de dificilă pentru toți, însă dacă vrem să sprijinim un efort național, acesta este momentul. Și o putem face asigurându-ne că respectăm toate măsurile, individual și la nivel de organizație, dar și oferind. Este nevoie de ajutor pentru prevenire și asigurarea măsurilor de protecție pentru toată lumea și atât timp cât putem să contribuim,  vom face acest lucru”.

Sponsorizarea aprobată astăzi de Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica în sumă de 3.000.000 lei vizează organizarea unei „Campanii de informare și prevenție Coronavirus” la nivel național prin achiziția de materiale ce pot preveni infecția cu noul virus: măști de protecție, săpun, dezinfectant de mâini, șervețele și alte produse de igienă care vor fi distribuite populației. 

Societatea Națională de Cruce Roșie din România a fost desemnată de Guvernul României pentru desfășurarea la nivel național a unei campanii de informare a populației cu privire la efectele noului virus Coronavirus și de prevenire a contaminării.

La începutul lunii martie 2020, SNN a mai acordat o sponsorizare aceluiași beneficiar, Societatea Națională de Cruce Roșie din România, în sumă de 650.000 lei, cu încadrare în proiectul de Buget de Venituri și Cheltuieli aferent anului 2020, pentru același obiect.

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (29/05/2024)

Lansarea pre-vanzarilor la One Lake District Faza 2

CARBOCHIM S.A. (CBC) (29/05/2024)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014