Update articol:

O delegaţie economică din Republica Coreea va veni în februarie în România

O delegaţie economică formată din reprezentanţi ai celor mai importante 20 de companii de Republica Coreea, precum Samsung sau LG, va sosi în România în luna februarie a anului viitor, a anunţat joi, la Zalău, ambasadorul acestei ţări la Bucureşti, Rim Kap-soo.

Potrivit ambasadorului, delegaţia este iniţiată atât de Adunarea Naţională a Republicii Coreea, cât şi de prim-ministru şi de Federaţia Industriilor Coreene.

“Mă aştept ca unele dintre cele mai mari companii – Samsung, LG, mai ales conducerea lor – să se afle aici. Ce sfaturi le-am dat celor din Seul? Să se concentreze în special pe infrastructură, domeniul sănătăţii, domeniul informatic şi, evident, procesarea alimentelor. Şi, credeţi-mă, am să-mi dau tot interesul ca vizita acestei delegaţii să se tranforme în investiţii concrete”, a declarat Rim Kap-soo, joi, în cadrul unei întâlniri cu oamenii de afaceri din Sălaj, potrivit Agerpres.

Ambasadorul Rim Kap-soo efectuează, joi şi vineri, o vizită în judeţul Sălaj, la invitaţia deputatului Florian-Claudiu Neaga, membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea.

Acesta a avut, joi, întâlniri cu oficialităţi locale şi judeţene şi cu oamenii de afaceri şi vineri va vizita mai multe firme din judeţ.

BVB | Știri BVB