Update articol:
COMUNICAT

Oana Ozmen, cu ocazia Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului: “Este de datoria fiecăruia dintre noi să nu tolereze și să respingă ferm manifestările extremiste”

Prin susținerea inițiativelor educative, trebuie să combatem antisemitismul, intoleranța și radicalismul; este de datoria fiecăruia dintre noi să nu tolereze și să respingă ferm manifestările extremiste, a declarat doamna Oana Ozmen, deputat PNL, cu ocazia  Zilei Internaţionale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Domnia sa a scris: “În anul 2005, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a desemnat data de 27 ianuarie drept Ziua Internaţională de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Data are o însemnătate foarte puternică. La 27 ianuarie 1945, forţele aliate au eliberat lagărul Auschwitz-Birkenau.

ONU invită statele să cinstească memoria victimelor Holocaustului şi să încurajeze dezvoltarea de programe educaţionale privind istoria Holocaustului, pentru a preveni viitoare episoade similare.

Parlamentul României a adoptat un proiect privind introducerea disciplinei şcolare „Istoria Evreilor. Holocaustul” în planurile-cadru de la liceu și învățământ profesional, începând cu anul școlar 2023-2024. Toate materialele necesare vor fi realizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, în colaborare cu Institutul Elie Wiesel.

Prin susținerea inițiativelor educative, combatem antisemitismul, intoleranța și radicalismul. Este de datoria fiecăruia dintre noi să nu tolereze și să respingă ferm manifestările extremiste. Promovăm valorile democratice! Onorăm memoria victimelor Holocaustului!”

BVB | Știri BVB

PROMATERIS S.A. (PPL) (04/10/2023)

Hotarari AGA Ordinara si Extraordinara 4.10.2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Vanzarea pachetului de actiuni detinut la Sinterom S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Numire membri provizorii Directorat

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Componenta comitetelor consultative ale Consiliului de Supraveghere