Update articol:
COMUNICAT

Oana Ozmen, PNL: Sectorul 6 este un model de bune practici în ceea ce privește renovarea și construcția școlilor la standarde nZEB

Sectorul 6 este un model de bune practici în ceea ce privește renovarea și construcția școlilor la standarde nZEB, spune doamna Oana Ozmen, deputat PNL, adăugând că modenizarea a peste 15 școli în Sectorul 6 este un exemplu pe care ar trebui să îl replicăm la nivel național.

Oana Ozmen a scris: “La sfârșitul lunii iulie am vizitat școala numărul 117 din Sectorul 6, care se află în proces de reabilitare termică căruia i s-a adăugat o aripa nou construită.
Spațiile sunt generoase în noua aripă, materialele utilizate pentru izolație cresc performanța energetică a clădirii.
Termopanul utilizat, sistemul modern de ventilație la care se adaugă iluminatul inteligent fac din aceasta clădire un model în ceea ce privește standardul nZEB.
Sectorul 6 este un model de bune practici în ceea ce privește renovarea și construcția școlilor la standarde nZEB.
Mulțumesc domnului Lucian Dubălaru, consilier local Primăria Sector 6 pentru că a organizat aceasta vizită și felicit echipa nZEBI care deruleaza o campanie de succes privind conștiientizarea în școli a eficienței energetice”.

Potrivit doamnei Ozmen, campaniile de conştientizare privind eficienţa energetică în rândul copiilor și tinerilor au rolul de a întări în rândul cetățenilor importanţa decarbonării clădirilor și a eficienţei energetice prin asigurarea de surse alternative de producere a energiei, panouri fotovoltaice, pompe de căldură.

Oana Ozmen a explicat: “Eficienţa energetică este un subiect de actualitate și îmi exprim convingerea că, împreună cu specialiștii în domeniu, parlamentari și reprezentanți ai Guvernului, vom reuși să finalizăm proiectele finanțate prin PNRR privind renovarea clădirilor publice, ținta fiind peste 1500 de clădiri publice și 2000 de blocuri de locuințe”.

 

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out