Update articol:

One United Properties a început pregătirile pentru construirea ansamblului mixt One Herăstrău Towers

Ansamblul este unul multifuncțional și va conține o zonă rezidențială, una office și una comercială
Din 139 de unități locative, disponibile mai sunt doar 39

Dezvoltatorul român One United Properties a început pregătirile pentru construirea ansamblului mixt de unități locative, birouri și comerț One Herăstrău Towers, potrivit unui comunicat de presă . Compania a primit la finalul anului trecut autorizația de construire și, potrivit constructorului, clădirea va fi finalizată în 24 de luni.

Comunicatul precizează: “One Herăstrău Towers este un proiect ce se încadrează în noua generație de proiecte imobiliare multifuncționale pe care compania le dezvoltă în Capitală, proiecte de regenerare urbană, care aduc în același loc toate facilitățile necesare – locuințe, birouri, spații comerciale și alte spații comune destinate relaxării. Potrivit biroului de arhitectură care dezvoltă proiectul, X Architecture & Engineering, One Herăstrău Towers va fi format din 3 zone: baza clădirii, cu funcțiuni comerciale și birouri de 5.055 mp, ce așează construcția în peisajul urban și cele două turnuri destinate celor 139 de unități locative, plus două niveluri de parcare”.

Marius Călin, arhitectul șef de la X Architecture & Engineering, arată: “One Herăstrău Towers a fost gândit ca poarta de intrare în oraș, cele două turnuri celebrând vederile panoramice către lacul Herăstrău și către zona de Nord a orașului. Corpurile au o volumetrie deliberat omogenă, cu elemente care accentuează verticala și care diminuează masivitatea. Volumul superior aferent fiecărui turn subliniază deschiderea panoramică prin pereți cortină, luminatoare și terase generoase, funcționând ca niște faruri urbane”.

Componenta rezidențială a One Herăstrău Towers va conține 139 de unități locative, dintre care, în acest moment doar 39 mai sunt disponibile.

ONE Herastrau Towers este ridicat pe locul unei clădiri abandonate – o ruină din perioada comunistă, demolată de către dezvoltator.

BVB | Știri BVB

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Numire membri provizorii Directorat

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (04/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A.

S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. (H2O) (04/10/2023)

Componenta comitetelor consultative ale Consiliului de Supraveghere

LUFTHANSA TURBO SHORT 0.10/10.5/10.25 (EBLHATS3) (04/10/2023)

Reluare tranzactionare - ora 10:40 - Notificare Erste Group Bank AG suspendare limita variatie

ELECTROARGES SA (ELGS) (04/10/2023)

Disponibilitate Materiale AGOA - 23/24.10.2023