Update articol:

Opinie Lucian Isar: CEC Bank trebuie listată pe Bursă de la București pentru a stopa pierderile din credite făcute cu complicitatea supraveghetorului

CEC Bank trebuie urgent listată pe Bursă de la București. 
 
Este singurul mod în care nu va avea soarta Bancorex sub captura lui Manole Mugurel Isărescu. 
 
Nimeni, mai ales Manole Mugurel Isărescu, nu ar dori că CEC Bank să aibă destinul Bancorex, mai ales că în această perioada procurorii nu l-ar mai ierta pe Isărescu nici pentru șifonările de la Bancorex. 
 
Pierderile CEC Bank au depășit 200 milioane de euro. 
 
Articolul 25 din Statutul BNR, oferă imunitate civilă şi penală în cazul supravegherii cu bună credinţă.
 
La presiunile oamenilor serioși, Manole Mugurel Isărescu, nu știm încă ce a cerut la schimb pentru menținerea stabilă a cursului până la începutul anului, se agită să aprobe capitalizarea cu 200 milioane de euro a CEC Bank. 
 
Fără capitalizare, CEC Bank nu mai poate da creditele promise oamenilor serioși când s-a reales în sesiune exteaordinară a Parlamentului. 
 
Comisia Europeană, DIGI Competition deja au înțeles care este schema și pentru ce anume se insistă pentru capitalizarea Băncii de muls CEC Bank. Mai mult, tehnocrații Comisiei au criticat virulent modul deficitar în care anumiți reprezentanți ai BNR au realizat testele de stres pentru CEC Bank. 
 
În prezent, Isărescu presează actualul guvern, folosind poza cu Prim Ministrul desemnat ca semn al unui acord pe subiect de care doar el știe, să aprobe capitalizarea CEC Bank fără acordul formal al Comisiei Europene. 
 
Aprobarea capitalizării de către Dăncilă și Teodorovici nu doar ar sparge deficitul de 3%, dar s-ar solda cu corecții și penalizări care se constituie în prejudicii aduse Statului Român. 
 
Acesta este motivul că și în cazul proiectelor Ministerului Cuc, pentru care funcționarii din Ministerul de Finanțe nu doresc să semneze așa ceva. 
 
CEC Bank trebuie listată pe Bursă de la București pentru a stopa pierderile din credite făcute cu complicitatea supraveghetorului.

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (06/12/2023)

Hotarari AGA E din 05.12.2023

LION CAPITAL S.A. (LION) (06/12/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ADIDAS TURBO SHORT 0.10/210/200 (EBADSTS12) (06/12/2023)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 07 - 08 Decembrie 2023

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (06/12/2023)

Cursul de schimb aplicabil pretului de achizitie pentru GDR-urile rascumparate

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (06/12/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la Elba S.A. Timisoara