Update articol:

Orban: Criza politică şi guvernamentală – o urgenţă naţională; trebuie soluţionată imediat

Ludovic Orban Sursa foto: Facebook

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că soluţionarea crizei politice şi guvernamentale reprezintă o urgenţă naţională şi trebuie să aibă loc imediat, opţiunea fiind refacerea coaliţiei în jurul PNL, împreună cu USR PLUS, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale.

“Soluţionarea crizei politice şi guvernamentale este o urgenţă naţională şi trebuie să aibă loc imediat, nu peste o săptămână, două sau trei. Ieşirea din acest impas politic este o chestiune care ţine exclusiv de voinţă şi bună-credinţă, nu de presupuse exerciţii de reflecţie şi penitenţe din partea partidelor. Soluţia este clară, simplă, la lumina zilei: refacerea coaliţiei de guvernare în jurul Partidului Naţional Liberal, împreună cu USR-PLUS, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale. Totodată, este chiar cel mai prost moment pentru a face experimente politice cu cineva care să înveţe acum să conducă un Guvern”, a scris Orban, pe Facebook.

Potrivit acestuia, “alternativa, în actuala ecuaţie şi configuraţie parlamentară, este ca PNL să ajungă în Opoziţie, ceea ce se va întâmpla într-un orizont de timp nu foarte îndepărtat, dacă în acest moment apelează la susţinerea parlamentară a PSD”.

“Este aritmetică parlamentară simplă pentru oricine este lucid şi evaluează obiectiv un astfel de scenariu”, a adăugat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Fostul preşedinte al PNL îi îndeamnă pe toţi actorii politici şi instituţionali să “dea dovadă de maturitate şi responsabilitate în deciziile care vor urma pentru că acestea vor afecta pe termen lung atât viitorul României, cât şi viitorul Partidului Naţional Liberal”.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2021)

Amendament Conventie de trezorerie interna

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (22/10/2021)

Alocare actiuni in dreptul persoanelor cu responsabilitati de conducere SOP2018

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (22/10/2021)

Incheiere contract cu Global Medical Solutions