Update articol:

Ludovic Orban despre legile PSD privind amânarea ratelor la bănci și facturilor la apă, gaze: “O febrilitate a unor partide să vină cu propuneri care nu au nicio legătură cu realitatea”; Victor Ponta: “Pentru legile respective au votat PSD, USR, ProRomania, UDMR, Minoritățile, PMP, ALDE și ceilalți deputați neafiliați! TOȚI – cu excepția bieților deputați PNL care nu știu nici acum de ce au votat contra”

palatul parlamentului

Premierul Ludovic Orban a comentat în termeni duri, duminică seară la Digi 24, legile adoptate de Parlament la inițiativa PSD precum amânarea ratelor la bănci și amânarea plății facturilor la apă, gaze. „Este o febrilitate a unor partide să vină cu propuneri care nu au nicio legătură cu realitatea. Credeți-mă ce va spun, măsurile luate de guvern sunt serioase, făcute la limita costurilor suportabile și încearcă să mențină o raționalitate economică. Nu pot fi de acord cu neplata utilităților, apă, gaze, telefonie mobilă, fără să existe un motiv foarte serios, pentru că altfel afectăm și companiile rămase în viață. Dacă le afectăm și pe acesta, unde ne ducem? Vor pune pe butuci economia (…) M-am săturat de populisme care să gâdile urechea unor alegători”, a zis Orban, potrivit stiripesurse.ro.

Victor Ponta a reacţionat la comentariile premierului: «Stimate Domnule Lucovid Orban – știți vorba românească : “când toți îți spun că ești beat te duci să te culci”? Nu vrei să mergi înapoi la Vila Lac 1 și să ne lași să îi ajutăm pe oameni? Am impresia că dvs “v-ați săturat” de toți românii ăștia obraznici care va deranjează cu problemele lor!

Domnule Lucovid Orban ! Legile adoptate vineri de Parlament privesc milioane de români și sute de mii de firme mici și mijlocii roamanesti: facilități la plata ratelor bancare, a contributiilor și taxelor către stat, a utilităților ( curent, gaze, gunoi, tv, internet)!

Nu toți românii stau la Vila Lac 1 ca dvs, Domnule Lucovid/nu toți românii semnează contracte de milioane de euro cu firme fantomă ca dvs/nu toți românii își angajează pilele în funcții bine plătite la stat exact când peste 1 milion de oameni sunt deja în șomaj/nu toți românii iau salarii uriașe, merg cu mașini plătite de stat și mănâncă la bufetul Guvernului pe degeaba ca dvs!

Mai bine zis , în afară de dvs și câțiva baroni PNL, niciun român nu își permite așa ceva în criză! Știu că va doare în cot de restul oamenilor, Domnule Lucovid/dar un pic de jenă nu strică – poate faceți totuși Alegeri Anticipate și trebuie să îi prostiți din nou că vă luptați cu “ciuma roșie” ( ca să nu vadă că îi ucide “gripa galbenă”)!

Pentru legile respective au votat PSD, USR, ProRomania, UDMR, Minoritățile, PMP, ALDE și ceilalți deputați neafiliați! TOȚI – cu excepția bieților deputați PNL care nu știu nici acum de ce au votat contra (așa le-a spus Partidul🤮)!

Stimate Domnule Lucovid Orban – știți vorba românească: “când toți îți spun că ești beat te duci să te culci”? Nu vrei să mergi înapoi la Vila Lac 1 și să ne lași să îi ajutăm pe oameni?»

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative