Update articol:

Orban, referitor la Romarm: Am solicitat o anchetă privind oprirea temporară a producţiei de măşti

Sursa foto: facebook.com

Premierul Ludovic Orban a anunţat că a solicitat demararea unei anchete pentru a vedea de ce a fost oprită temporar producţia de măşti de protecţie în fabricile Romarm.

După o vizită la Centrul Tehnic Titu din judeţul Dâmboviţa, premierul a fost întrebat de presă unde este produsă masca de protecţie pe care o purta la momentul declaraţiei.

“Nu ştiu, este o mască ce mi-a fost pusă de dispoziţie de Secretariatul General al Guvernului, am o cutie de măşti, nu m-am uitat, dar se fabrică în România măşti chirurgicale. De asemenea, s-au avizat trei companii să fabrice măşti FPP2″, a arătat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Întrebat dacă ştie despre situaţia de la Romarm, premierul a precizat: ”I-am solicitat domnului ministru o anchetă pentru a verifica care sunt motivele pentru care a fost oprită temporar producţia şi, evident, sunt convins că domnul ministru va lua toate deciziile care se impun pentru a relua producţia şi a putea asigura pe piaţa românească, din producţie internă, o cantitate şi de la compania din Dragomireşti, de aici din judeţul Dâmboviţa”. 

BVBStiri BVB

PREFAB SA (PREH) (19/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - semestrul II 2020

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/01/2021)

Raport curent privind importanta votului prin corespondenta AGA 27.01.2021

BERMAS S.A. (BRM) (19/01/2021)

Calendar financiar an 2021