Update articol:
UPDATE - VEZI REACTIA EUROINS

Ovidiu Wlassopol, ASF: O societate de asigurări din Bulgaria, campioană absolută la numărul de petiții, a demarat o campanie de denigrare în presă la adresa mea, pentru că am propus să i se majoreze amenzile  

O societate de asigurări din Bulgaria (n.r. Euroins), campioană absolută în piață la numărul de petiții înregistrate la ASF de anul trecut până în prezent, a demarat o campanie de denigrare în presă la adresa mea, spune Ovidiu Wlassopol, membru neexecutiv în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Euroins: “Nici Euroins Insurance Group şi nici vreuna din subsidiarele sale nu au avut şi nu au nimic de-a face cu articolele media despre ASF România şi membrii Consiliului său”

 

Domnia sa explică: “Motivul din spatele campaniei de presă îl reprezintă faptul că am propus majorarea amenzii în Consiliul ASF, atunci când am discutat anul acesta raportul de control al societății, de la 500.000 lei la 1.000.000 lei. Am considerat că subadecvarea rezervelor de daună cu peste 100 milioane lei reprezintă o faptă gravă, lucru ilustrat și de faptul că această societate este campioana absolută la petiții. Propunerea mea nu a avut câștig de cauză în Consiliul ASF, dar se pare că a deranjat.

Printr-o serie de articole denigratoare am fost prezentat ca vicepreședinte al sectorului asigurări. Total fals!

Singurul lucru adevărat îl reprezintă un lucru care este de notorietate, în perioada când am ocupat poziția de prim vicepreședinte octombrie 2017- noiembrie 2018 în cadrul ASF, și anume că l-am avut consilier pe Cristian Muntean. Acesta nu putea din poziția de consilier al meu să influențeze activitatea mea sau a ASF în favoarea unor service-uri. Or tocmai acele service-uri au contestat în public modul de soluționare de la petiții din perioada mandatului meu, nemulțumite de faptul că nu au obținut ce își doreau.

Se mai insinuează că la Direcția de Petiții Călin Rangu, în perioada mandatului meu, a reprezentat mai mult interesele unor service-uri. Lucru evident tot fals. Călin Rangu în perioada noiembrie 2017 – aprilie 2020 a fost Director al Direcției de Supraveghere și Control Intermediari, Conduită și Scheme de Garantare din subordinea vicepreședintelui Sectorului Asigurări Reasigurări din cadrul ASF. Relația dintre mine și el nefiind una de prietenie sau de subordonare față de mine. Directorul Direcției de Petiții care se află în subordinea prim vicepreședintelui ASF în perioada menționată era o cu totul altă persoană. Așa ca să restabilim realitatea!”

BVBStiri BVB

COMPA S. A. (CMP) (08/03/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 01-05.03.2021

STK EMERGENT (STK) (05/03/2021)

VAN la data 26.02.2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (05/03/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 29(30).03.2021

ERSTE GROUP TURBO SHORT 0.10/29.50/29 (EBEBSTS49) (05/03/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 08 si 09 Martie 2021