Update articol:
REACŢIE LA ARTICOLUL "Ovidiu Wlassopol, ASF: O societate de asigurări din Bulgaria, campioană absolută la numărul de petiții, a demarat o campanie de denigrare în presă la adresa mea, pentru că am propus să i se majoreze amenzile"

Euroins: “Nici Euroins Insurance Group şi nici vreuna din subsidiarele sale nu au avut şi nu au nimic de-a face cu articolele media despre ASF România şi membrii Consiliului său”

Euroins

Euroins Insurance Group respinge categoric orice tentativă sau acuzaţie de implicare a grupului în recentele articole de presă din diferite publicaţii online şi televiziuni îndreptate împotriva ASF şi a membrilor Consiliului, ne-a transmis compania, după ce au apărut mai multe articole în ultimele zile referitoare la Euroins şi ASF, iar  Ovidiu Wlassopol, membru neexecutiv în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a spus că o societate de asigurări din Bulgaria (n.r. Euroins) a demarat o campanie de denigrare în presă la adresa sa.

Euroins Insurance Group susţine: “Nici Euroins Insurance Group şi nici vreuna din subsidiarele sale nu au avut şi nu au nimic de-a face cu articolele media despre ASF România şi membrii Consiliului său, şi resping categoric orice asociere cu această situaţie.

Euroins Insurance Group are o relaţie profesională normală cu toţi membrii Consilului ASF şi îi asigură de respectul profesional datorat reprezentanţilor unei instituţii a statului român.

Euroins Insurance Group operează în 11 ţări europene şi deţine subsidiare de asigurări în Bulgaria, România, Macedonia de Nord, Ucraina, Georgia, Grecia, Belarus şi Rusia, şi deţine o companie de asigurări de nişă în Spania şi Italia, cu 2,5 milioane de clienţi şi peste 3.000 de angajaţi. În toate aceste ţări, inclusiv în România, Euroins Insurance Group colaborează în cel mai normal mod cu putinţă cu instituţiile de reglementare a pieţei şi cu toate celelalte instituţii îndreptăţite prin cadrul legislativ local, menţinând o relaţie bazată pe respect şi consideraţie reciproce cu membrii acestor instituţii.

În consecinţă, orice sugestie că Euroins Insurance Group ar avea orice de-a face cu recentele afirmaţii în media despre ASF şi membrii Consiliului său nu sunt nimic altceva decât dezinformări tendenţioase şi care trebuie considerate drept provocări”.

 

Ovidiu Wlassopol, ASF: O societate de asigurări din Bulgaria, campioană absolută la numărul de petiții, a demarat o campanie de denigrare în presă la adresa mea, pentru că am propus să i se majoreze amenzile