Update articol:

Parlament: Miercuri – nouă candidaţi pentru posturi de ambasadori, audiaţi în comisiile de specialitate

palatul parlamentului

Nouă persoane propuse pentru posturi ambasadori ai României în străinătate vor fi audiate miercuri, începând cu ora 11,30, în comisiile parlamentare reunite pentru politică externă şi pentru comunităţile de români din afara ţării.

Audierea, care ar fi trebuit să aibă loc pe 18 noiembrie 2020, în legislatura anterioară, a fost amânată deoarece programul comisiilor nu a putut fi aprobat de Biroul permanent al Senatului, din lipsă de cvorum.

Miercuri vor fi audiaţi Nineta Bărbulescu – propusă pentru funcţia de ambasador în Malaezia, Dan Bălănescu – Indonezia şi Timorul de Est, Brânduşa Predescu pentru Bulgaria şi Daniela Laura Popescu – Marea Britanie.

Audierile din Parlament îi vizează şi pe Cristian Istrate – propus ambasador în Federaţia Rusă, Daniela Sezonov-Ţane – India, Maldive, Bangladesh şi Nepal şi pe Dan Mihalache pentru Cipru.

De asemenea, vor fi audiaţi Răzvan Rotundu – propus ambasador în Georgia şi Bogdan Mănoiu – în Canada, potrivit Agerpres.

Pe 7, 19 şi 28 octombrie 2020, comisiile reunite ale Parlamentului au audiat alţi 22 de candidaţi pentru posturi de ambasadori, toţi primind aviz favorabil.

BVBStiri BVB

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (26/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (26/01/2021)

Modificarea caracteristicilor etapei a doua a programului de rascumpare actiuni

TERAPLAST SA (TRP) (26/01/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 Sem II 2020