Update articol:

Parlament: Termenul pentru depunerea candidaturilor la funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ – prelungit pentru o săptămână

Termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ a fost prelungit până săptămâna viitoare, luni, 19 octombrie, au decis Birourile permanente reunite ale Senatului şI Camerei Deputaţilor.

De asemenea, potrivit deciziei conducerii Parlamentului, tot pentru această dată fost prelungit termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia de preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului legislativ.

Decizia a fost luată având în vedere faptul că până luni, când expira termenul, nu au fost depuse candidaturi pentru aceste funcţii rămase vacante în urma demisiilor lui Şerban Iliescu (din funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ) şi al lui Sorin Gheorghe Popescu (preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului legislativ).

Marţi era programată şedinţa de plen comun al Parlamentului pentru numirea preşedinţilor la ANCOM şi Consiliul Legislativ.

Ca urmare, plenul reunit de marţi va lua în dezbatere şi vot doar numirea preşedintelui ANCOM, pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Sorin Grindeanu.

Parlamentul a luat act, săptămâna trecută, de demisia lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al ANCOM şi a declarat vacant acest post, potrivit Agerpres.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (30/10/2020)

Hotarari AGOA din data de 29.10.2020 - versiunea in limba engleza

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (30/10/2020)

Hotarari AGA O & E din 30.10.2020

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (30/10/2020)

Acceptare mandat membru provizoriu Directorat