Update articol:
COMUNICAT

Patronatul RESTO Constanța și Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România lansează programul special “Weekend la Constanța / City break la Constanța”

Patronatul RESTO Constanța și Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România lansează programul special de “Weekend la Constanta / City break la Constanța”, prin care invită turiștii în Weekend la Constanța sau Mamaia, cu avantaje și beneficii în extrasezon.

Corina Martin, Secretar General FPIOR și Președinte de onoare RESTO, a declarat: “Pachetele de Weekend la Constanța vor fi disponibile în curând, prin agențiile de turism din toată țara, și vor cuprinde minim 2 nopți de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plata în restaurantele ce vor intra în program, dar și împreună cu transport gratuit în oraș si bilete de acces gratuit la muzee, atracții, Acvariu, Delfinariu, sau reduceri importante la acestea.

În plus, turiștii care aleg City Break la Constanța vor avea reduceri atractive la excursii și tururi locale: la Degustări de vinuri la Crame Dobrogene, la turul cetăților antice din Dobrogea sau Croaziera de o zi în Delta Dunării.

Prețul ar putea porni de undeva de la 250 de lei de persoană pentru două nopți de cazare, cu toate beneficiile și discounturile menționate.

Condiția? Sa dovediți că sunteți Turist Constanța, prin voucherul de la Agenția de turism prin care a fost achiziționat pachetul!”

Programul va include hoteluri, restaurante și atracții din Constanța și Mamaia și va fi disponibil în agențiile de turism peste câteva săptămâni – pentru orice perioadă de minim 2 nopți din intervalul 15 Septembrie 2023 – 15 Iunie 2024.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out