Update articol:

Peste 6.000 puncte noi de plată a tarifelor pentru permise și înmatriculări auto puse la dispoziția cetățenilor de CEC Bank în parteneriat cu SelfPay

SelfPay Taxe auto, CEC Bank

Tarifele ce reprezintă contravaloarea certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie si de emitere a permiselor de conducere se pot plăti din luna octombrie prin intermediul celor peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, precum și prin cele peste 1.000 de unități CEC Bank, potrivit unui comunicat de presă.

Plata contravalorii certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor de circulație provizorie precum și de emitere a permiselor de conducere, devine astfel disponibilă în cea mai mare rețea națională de Stații de Plata self-service. Această facilitate permite efectuarea de plăti în deplină siguranță pentru cetățeni, permițându-le să evite aglomerațiile și contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie să facă o persoană care dorește să achite unul dintre aceste servicii este să meargă la cea mai apropiată Stație de Plata SelfPay să-și introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată.

Facilitatea este disponibilă în toate cele 1.013 unități CEC Bank și la cele peste 5.000 de Stații de Plată SelfPay, amplasate în peste 1.000 de localități din țară. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7. Plățile pot fi efectuate în numerar, precum și cu cardul bancar la o parte dintre automate.

“Digitalizarea serviciilor reprezintă o preocupare constantă pentru CEC Bank, iar plata contravalorii certificatelor de înmatriculare, a autorizațiilor de circulație provizorie precum și de emitere a permiselor de conducere prin intermediul stațiilor de plată, se înscrie în această linie. Prin parteneriatul cu SelfPay creștem numărul de puncte de încasare, fiind tot mai aproape de clienții noștri, oferindu-le mijloace moderne de plată”, a declarat Bogdan Neacșu, președinte, director general CEC Bank.

“Vremurile în care trăim au adus o schimbare majoră în abordarea proceselor de digitalizare ale organizațiilor precum și ale autorităților publice centrale sau locale. SelfPay este alături de partenerii săi, punându-și la dispoziție infrastructură și tehnologia, atât de necesare procesului de digitalizare în domeniul plăților. Rețeaua noastră, cu cele peste 5.000 de Stații de Plată, reprezintă o modalitate de plată simplă și la îndemână care permite utilizatorilor să rămână în siguranță, limitând interacțiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăților. Le mulțumesc partenerilor noștri de la CEC Bank pentru agilitatea de care au dat dovadă, care a făcut posibilă implementarea acestor soluții de plata într-un timp record”, a declarat Adrian Badea, CEO al SelfPay.

 SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România. În prezent, rețeaua SelfPay numără mai mult de 5.000 de Stații de Plată, cu peste 150 de servicii disponibile. Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail (Mega Image, Profi, Kaufland, Carrefour), centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

BVB | Știri BVB

ROMCAB SA (MCAB) (28/03/2023)

Convocare AGAO 27.04.2023

COMCM SA CONSTANTA (CMCM) (28/03/2023)

Convocare AGOA 29/30.04.2023

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (28/03/2023)

Schimbarea Depozitarului activelor

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (28/03/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

UZTEL S.A. (UZT) (28/03/2023)

Procedura insolventei la cererea debitorului