Update articol:

PG&E avertizează cu privire la întreruperi de electricitate, pe măsură ce începe sezonul de incendii din California

A fost o primăvară aridă în California, iar acest lucru a provocat o alarmă pentru  directorii Pacific Gas și Electric Co., care au declarat săptămâna aceasta că vor avea nevoie de întreruperi mai frecvente ale curentului electric pentru clienții din nordul Californiei pentru a preveni incendiile.

Sumeet Singh, directorul de risc al PG & E, a declarat pentru WSJ că actualele condițiile meteorologice secetoase din California ar putea avea ca rezultat mai multe întreruperi de electricitate anul acesta, faţă de anul trecut. Compania a tăiat copacii din jurul liniilor electrice și a inspectat rețeaua, deoarece sezonul de incendii a început în această lună. Dar a rămas în urmă cu unele lucrări și a convenit recent să pună în aplicare recomandări de siguranță mai stricte.

Iunie este de obicei luna în care începe sezonul incendiilor din California. Statul se luptă deja cu o secetă extremă, iar primul val de căldură al sezonului a lovit deja săptămâna trecută.

Cele mai fierbinți și mai predispuse luni la foc se apropie, deoarece un al doilea val de căldură al sezonului ar putea sosi încă din săptămâna viitoare.

Singh a declarat pentru WSJ, “marea variabilă care este imprevizibilă aici este vântul. Dar în toate prognozele pe care le-am făcut, nu ne vedem revenind la același tip de evenimente [de închidere a puterii electrice] așa cum am văzut în 2019. ”

Aproximativ 85% din California se confruntă cu condiții extreme de secetă, potrivit US Drought Monitor. Deja guvernatorul Gavin Newsom a declarat că 41 din cele 58 de județe ale statului sunt în secetă, o mare parte a statului într-o „secetă extremă” și cu porțiuni într-o „secetă excepțională”.

Sezonul de incendii din 2020 din California a fost cel mai grav înregistrat, arzând mai mult de 4 milioane de acri. Newsom a alocat milioane de dolari în noi fonduri pentru a contracara incendiile din acest an. Sezonul incendiilor din 2021 ar putea fi mai sever decât anul trecut, ceea ce înseamnă că PG&E ar trebui să emită mai multe întreruperi de curent pentru a contracara incendiile.

PG&E, care deservește 16 milioane de oameni din nordul și centrul Californiei, s-a bazat puternic pe ceea ce este cunoscut sub numele de opriri de siguranță publică în ultimii ani, după ce liniile sale electrice au declanșat o serie de incendii în 2017 și 2018 care au ucis peste 100 de oameni . Compania recurge la întreruperea energiei electrice atunci când este vânt puternic, ceea ce crește riscul ca liniile electrice să se rupă sau să facă flamă la contactul cu copacii.

 

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (05/12/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (05/12/2023)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

VES SA (VESY) (05/12/2023)

Neintrunire cvorum AGAE 29-30.11.2023

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (05/12/2023)

Actualizare cu privire la dezvoltarea One Peninsula

PREBET SA AIUD (PREB) (05/12/2023)

Rascumparare actiuni proprii in perioada 27.11.2023 - 01.12.2023