Update articol:

Platforma de mobilitate urbană Citylink se extinde în Brașov 

Citylink Brașov
  • Primele 10 automobile hibride Toyota Yaris sunt deja disponibile brașovenilor și turiștilor care vizitează orașul
  • Pentru întreaga flotă de 120 de automobile Toyota Yaris a Citylink, închiderea curselor va putea fi efectuată atât în București, cât și în Brașov și Poiana Brașov
  • Compania deschide și canalul de dezvoltare în franciză
  • Citylink adaugă, în București, din 1 aprilie, o flotă de 850 de biciclete

Citylink, platformă de mobilitate urbană dezvoltată de o echipă locală de antreprenori, anunță astăzi că își extinde acoperirea geografică și adaugă Brașovul pe harta disponibilității serviciului, potrivit unui comunicat de presă.

“După primul an de activitate, în București, în 2021 deschidem noi piețe, cu o prezență directă a Citylink, iar primul oraș în care ne extindem activitatea este Brașov – pol economici pentru regiunilea sa și destinație turistică tot mai populară, pentru români, dar și pentru străinii care ne vizitează țara. Ne vom continua extinderea în mai multe orașe importante din țară, inclusiv în sistem de franciză. Am pus deja la punct platforma tehnică și suntem gata să oferim, la cheie, partenerilor din țară întreaga componentă tehnică, know-how-ul și gestiunea integrală a relației cu clienții. În același timp, partenerii noștri de franciză nu trebuie decît să aducă flota de automobile”, a declarat Igor Grosu, cofondator Citylink.

Citylink va menține tarifele unice, valabile atât în București, cât și în Brașov și Poiana Brașov. Specific Brașovului și Poianei Brașov, pentru întreaga flotă de 120 de automobile Toyota Yaris, închiderea curselor va putea fi efectuată atât în București, cât și în Brașov și în Poiană.

În prezent, utilizatorii modelelor Toyota Corolla și Mercedes-Benz Clasa C vor putea închide cursele oriunde în București, dar și în locurile de parcare dedicate, din incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă din Otopeni.

În plus, compania mizează și pe dezvoltarea în franciză, iar prin rețeaua curentă de parteneri, Citylink poate sprijini viitorii francizați și cu facilitarea achiziției de flote, la prețuri preferențiale, mai avantajoase decât media pieței.

Iar cum startul unei afaceri în franciză poate fi uneori dificil, compania a pregătit și pachete de sprijin financiar, lunar, pentru fiecare automobil din flota partenerilor de franciză, până în momentul în care afacerea locală capătă tracțiune.

Pentru un plus de mobilitate ecologică, ergonomică și economică, Citylink readuce, în București, începând din data de 1 aprilie, o flotă de 850 de biciclete disponibile în sistem bike-sharing, număr dublu față de cel disponibil în 2020.

***

Citylink este o platformă de mobilitate urbană inteligentă, dezvoltată de o echipă de antreprenori locali cu experiență demonstrată în aria aplicațiilor și a serviciilor smart, menite să aducă un plus de confort și eficiență în viața românilor. Informații complete despre platforma de mobilitate urbană Citylink sunt disponibile la www.Citylink.ro și www.facebook.com/Citylink.ro.

BVBStiri BVB

Primaria Alba Iulia (ALB25A) (13/04/2021)

Plata cuponului 29 si rambursare rata principal 29 & calcul rata dobanda pentru cuponul 30

Primaria Alba Iulia (ALB25) (13/04/2021)

Plata cuponului 31 si rambursare rata principal 29 & calcul rata dobanda pentru cuponul 32

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (13/04/2021)

Presedintele Comitetului Reprezentantilor si componenta Comitetelor Consultative

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (13/04/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ELECTROARGES SA (ELGS) (13/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021 - versiune limba Engleza