Update articol:

Poliţia Constanţa despre incidentul în care a fost implicat Mohammad Murad: Se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt (video)

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primăria Mangalia, a fost prins de polițiști în timp ce dădea mită electorală oamenilor chiar în ziua votului, potrivit presei locale şi postărilor video apărute pe Facebook.

Poliţia Constanţa a transmis: “În jurul orei 16:30 a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.

În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la Primăria municipiului Mangalia, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției”.

SENZATIONAL Murad prins in flagrant de Politie cand mituia alegatorii.

Publicată de Ion Nicolae pe Duminică, 27 septembrie 2020

BVBStiri BVB

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Neintrunire cvorum AGA O & E 22.10.2020

PRIMARIA ORASULUI ORAVITA (ORV27) (23/10/2020)

Informare - plati restante aferente emisiunilor de obligatiuni emise de Primaria Oravita & calcul rata dobanda pentru cuponul 26