Update articol:

Poliţia Română, reacţie la sesizarea lui Clotilde Armand: Sunt persoane audiate în cazul unei posibile fraude la alegeri în Sectorul 1

Poliția Capitalei vine cu precizări, după ce candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a chemat poliția la Biroul Electoral, acuzând o tentativă de fraudă electorală.

Poliția Capitalei a transmis: “Secţia 4 de Poliţie a fost sesizată luni, în jurul orei 15,45, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, candidat al unui partid politic pentru funcţia de consilier, ar fi fost văzut ieşind din clădirea unde a funcţionat un birou electoral al sectorului 1, de către mai mulţi reprezentanţi ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.

 

Clotilde Armand a chemat Poliția: Acuză că PSD a ascuns procese verbale necompletate ca să fraudeze alegerile (video)

Potrivit DGPMB, persoanele în cauză au fost identificate şi sunt conduse la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept.

Incidentul a fost semnalat iniţial pe Facebook de Clotilde Armand, candidatul susţinut de USR PLUS şi PNL pentru funcţia de primar al Sectorului 1.

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

OMV Petrom si Complexul Energetic Oltenia investesc in energia fotovoltaica

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii