Update articol:

Clotilde Armand a chemat Poliția: Acuză că PSD a ascuns procese verbale necompletate ca să fraudeze alegerile (video)

Foto Facebook Foto Facebook

Candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a chemat poliția la Biroul Electoral. Ea acuză o tentativă de fraudă electorală.

Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale

Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției. #VăVedem

Publicată de Clotilde Armand pe Luni, 28 septembrie 2020

 

„Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, scrie, pe Facebook, Clotilde Armand.

Ea acuză, totodată, că Dan Tudorache a folosit o instituție a primăriei și a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare.

„Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”, mai spune Armand.

Candidatul din partea PSD la un nou mandat la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat că, după terminarea numărătorii paralele, are 200 de voturi în plus faţă de candidatul PNL – USR PLUS, Clotilde Armand.

“După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand! Aşteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a postat Dan Tudorache, luni, pe Facebook.

Anterior, în cursul zilei de luni, el a scris pe Facebook că există regretul unor proiecte importante începute, pe care speră că noua administraţie nu le va abandona.

“Vă mulţumesc vouă, celor care mi-aţi fost alături, m-aţi sprijinit şi m-aţi votat. Le mulţumesc tuturor celor care aţi înfruntat această situaţie dificilă şi aţi ieşit ieri în număr mare la vot. Noi ne-am străduit şi am reuşit să asigurăm condiţii de deplină siguranţă sanitară. Iar Sectorul 1 a fost încă o dată primul, având cea mai mare prezenţă la urne. Există regretul unor proiecte importante începute, pe care sper că noua administraţie, cea pe care majoritatea cetăţenilor au ales-o, nu le va abandona. Rămân cu această bucurie, că foarte mulţi dintre voi mi-aţi acordat în continuare încrederea voastră, exprimată prin votul de ieri.
Voi continua să sprijin cum pot comunitatea noastră, din care fac parte”, declara Dan Tudorache.

Potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, după numărarea a 87,59% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,36% din voturi, iar Daniel Tudorache 39,41%

BVB | Știri BVB

SIF HOTELURI SA (CAOR) (03/02/2023)

Convocare AGAE 09(10).03.2023

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (03/02/2023)

Prelungire & suplimentare credit Unicredit Bank - Elian Solutions

FONDUL INCHIS DE INVESTITII BET FI INDEX INVEST (BTF) (03/02/2023)

Materiale info investitori - Document cu informatii esentiale

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (03/02/2023)

Alegere Presedinte CA si Comitete Consultative

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (03/02/2023)

Contract ROMGAZ - SOCAR TRADING